radzio Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2010 sniffi a co takiego acp w tym roku zrobilo ze tak piszesz?Opisz swoja przygode z acp jesli mozesz,bylbym wdzieczny ostatni raz na wat byłem w 2006. Zawsze wybierałem ACP, bo bardzo blisko znajduje się jego przedstawiciel w moim mieście. Nie mogę na nich powiedzieć nic złego, oprócz tej przygody z biletem do NYC. Było to naprawdę niemiłe zaskoczenie, bo dowiedziałem się o tym dopiero w chwili gdy dostałem bilet. Nie miałem nawet czasu by zastanowić się jak się dostanę do Waszyngtonu, nie mówiąc już o zorganizowaniu czegoś. Oprócz tego zawsze oferowali mi zniżki, ale co ciekawe dopiero wtedy gdy o to "poprosiłem" na zasadzie - witam, chcę skorzystać z waszych usług ponownie w tym roku, i chcę zniżkę)) nawet jeśli odpowiedź była negatywna, albo zniżka bardzo mała, to łapałem za telefon i zawsze można było się dogadać. Polecam każdemu, zawsze można coś utargować, oczywiście mówię tu conajmniej o secondtimerach.
papaya Napisano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2010 hej, porównując ceny nie zapomnij o obsłudze biura. pośrednik pośrednikiem, jasne, ze to nie system monitoringu i przybrani rodzice na kilka m-cy, ale warto jechać ze sprawdzonym biurem, uważam, że taka samoświadomość poprawia nastawienie do wyjazdu. ja przed swoim WATem traktowałam priorytetowo profesjonalną i sprawną obsługę. bylam w 2008 i 2007 roku z BTC, (2009 nie wypalil z przyczyn prv ( a teraz to już bliżej do Internshipów wiekowo jak do WATu), i nie zaluje pierwszy raz trafilam do nich z polecenia, kawal dobrej roboty, ekspresowe tempo i duże wyprzedzenie w stosunku do kolejnych etapów, co bylo fajne i przystepne jak dla tak zielonej osoby jaka byłam za I i chyba nieco za II razem też. a cena, owszem najtaniej jest miec wlasnego pracodawce, ale uwazam, ze jelsi ktos nie ma nagranego pracodawcy wlasnego, to oferta wyglada ciekawie a cenowo BTC jest nadal konkurencyjne w stosunku do innych Biur.
rafal723 Napisano 22 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2010 Mam pytanie, czy jest możliwość na W&T pracować w takim np: McDonaldzie w NYC, bądź w Chicago ?
rafal723 Napisano 22 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2010 A jak duże jest prawdopodobieństwo znalezienia, i otrzymania takiej pracy ? I co jest do niej potrzebne tj: jakieś mniemane wymagania ?
sly6 Napisano 23 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2010 chodzi Ci o znalezienie pracy jeszcze z Polski czy tez lecisz jak tzw wolny strzelec i szukasz pracy tam...
rafal723 Napisano 23 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2010 Powiedzmy, że biorąc pod uwage obydwie opcje.
sly6 Napisano 23 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2010 jak z Polski to musisz poszukac po biurach czy maja takie cos lub tez poszukac w necie o takiej pracy jak bedziesz na miejscu to idziesz i pytasz sie o wolne miejsca lub tez moga byc oferty na szybie-gazecie-www
rafal723 Napisano 24 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2010 A są tam potrzebne jakieś "konkretne" rzeczy, tj: wykształcenie jakieś czy coś ?
sly6 Napisano 24 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2010 do przewracana hamburgerow wyksztalenie wyzsze checi sie licza,,pracuja tam osoby nielegalne wiec Ty majac numer SSN i pozwolenie na prace powinienes dostac prace jesli beda wolne wakaty
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.