Mingan Napisano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2005 mi się aż nie chce wierzyć że w usa nie można kupić telefonu z miejscem na karte sim, nie tyle nie chce mi się wierzyć co dowiedziałem się że mój S45 nie ma obsługi 1900!! i musze wziąć starą cegłowatą motorole timeport która ledwie dyszy:( mam nadzieje że uda mi się tam coś kupić bardziej poręcznego gdyby nie fakt że dowiedziałem się o tym na tydzien przed wyjazdem w cos bym zainwestował.
Supmar Napisano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2005 Mam identyczny problem - mój alcatel jest dwuzakresowy wiec biore starą motorole timeport która ledwo dyszy Jakby amerykanie nie mogli dzialac w normalnych zakresach :x
Mingan Napisano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2005 jakby nie mogli działać przy normaalnym napięciu w gniazdkach
jadzia Napisano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2005 ja tez mam dwu zakresowy ale nikt sie ze mna zamienic nei chce :? jestem zmuszona kupic telefon na miejscu, bo teraz mie mam zlotowek zeby cos kupowac w polsce, a poza tym to wyjezdzam juz jutro wiec nei ma czasu. w tamtym roku widzialam telefoniki za 60$ wiec taki sobei sprawie
fifi Napisano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2005 A ja mam kochanego brata, bo się poświęci i się ze mną zamieni Tylko chwilowo muszę się zadowolić moją starą cegłą, bo jest problem z przegraniem numerów zapisanych w jego telefonie na mój :cry:
mietek Napisano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2005 Próbował ktoś kiedyś ładować telefon w usa, ładowarka która obsługuje tylko 220V? Bo simens dostarcza takie nie wydarzone ładowarki:(. Kurde, suszarka z targu za 15PLN pracuje na 110V, a ładowarka do telefonu wartego kilkaset złotych nie:(
Gość Napisano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 wybaczcie moją infantylnosc,ale chciałam zapytac o jedną rzecz. W Polsce mam niestety telefon dwuzakrezowy, którego siłą rzeczy nie mogę zabrać do USA. Planuje wiec,ze kupie sobie tam jakąs komóre.Czy powinnam wziac ze soba swoja karte POP, której uzywam tu w Polsce? Bedzie pasowac do tej amerykanskiej komórki?
binio Napisano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2005 Powiem co wiem a uslyszalem od kolezki co ze mna studiuje a ma tez obywatelstwo amerykanskie i siedzi tam kazde wakacje i swieta W Stanach mozna kupic sobie telefon razem z karta juz za 50$ - tylko trza troche poszukac Nastepna sprawa ze wszystkie polskie sieci tam dzialaja Nie we wszystkich amerykanskich telefonach dzialaja karty polskich operatorow i odwrotnie. Nie oplaca sie dzwonic lepiej smsy I ostatnia "rada" jaka dostalem: robic prawko od razu po przyjezdzie i brac komore na abo ;] (wystarczy tylko prawko - umowa na rok) potem Polska hehe to tak tylko ciekawostka jak ktos lubi igrac z prawem pozdr ps informacje nie sa osobiscie sprawdzone przez e mnie wiec nie recze za nie
mario_dsl Napisano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2005 NIe wie czasem ktos czy Motorola T720 bedzie dzialac w USA ? to tak na ma marginesie? a i czy mozna kupowac polskie karty ( chodzi mi karty doladuwuwjace na pre paid ) gdzies w stanch czy mam kupic w Polsce lapiej?
Chomik Napisano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2005 Nie wie czasem ktos czy Motorola T720 bedzie dzialac w USA ? Jest to telefon dwuzakresowy, wiec o ile wiem odpowiedz brzmi - nie. :oops:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.