kuba_grd Napisano 10 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2009 Mi TVN tez jeszcze nie odpisal. Do TVP pisalem juz z tym pytaniem pare miesiecy temu Pytalem tez czy Zielona Karta znajdzie sie w iTVP ale odpisali ze nie planuja narazie niestety.
kwasik Napisano 11 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2009 ja najbardziej z tego serialu zapamietalem jak niektorzy ludzie probowali pokazac jak to sie im swietnie zyje ;-) potem ludzie jada do USA i mysla ze naprawde kase na ulicy sie zbiera :-) Ja byłem w Stanach pierwszy raz we wrześniu tamtego roku i znalazłem 1$
Paweł z wroc Napisano 12 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2009 Oj tvn cos nie dba o swych widzów tvp odpowiedziało na drugi dzień...
Rademedes Napisano 13 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2009 moze TVN nie odpisujac, nie chce odbierac nadziei haha
kuba_grd Napisano 14 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2009 Mi tez nie odpisali... Pewnie i tak nie puszcza tego serialu wiec nie chce im sie odpisywac nawet
rafal723 Napisano 15 Lutego 2009 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2009 moze TVN nie odpisujac, nie chce odbierac nadziei haha Komu niechce, temu niechce. Mi tam odpisał TVN tego samego dnia "Witamy, Dziękujemy za list oraz za zainteresowanie naszą stacją. Uprzejmie informujemy, że w najbliższym czasie nie przewidujemy emisji podobnych programów. Zapewniamy, że Pana sugestie przekażemy do działu programowego naszej stacji. Pozdrawiamy, Dział Kontaktów z Widzami
kuba_grd Napisano 16 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2009 Ja na drugi dzien dostalem tylko takie cos od TVN: "Dziękujemy za zainteresowanie nasza stacją. Informujemy, że prośba Pana została przekazana do Działu Programowego. Pozdrawiamy Dział Współpracy z Widzami" Stwierdzilem wiec, ze dostane drugiego, jakiegos konkretniejszego maila od dzialu wspolpracy z widzami a ten to tylko taki, zeby dac mi do zrozumienia ze odebrali moja wiadomosc Dlatego napisalem ze mi nic nie odpisali
kubons34 Napisano 2 Marca 2009 Zgłoś Napisano 2 Marca 2009 a czy zna ktos adres gdzie mieszkali Ci z tymi synami???
kuba_grd Napisano 2 Marca 2009 Zgłoś Napisano 2 Marca 2009 Dokladny adres to pewnie nie. Ale w serialu mowili w jakiej miejscowosci mieszkali. Teraz mieszkaja w Chicago z tego co pamietam. A po co Ci to, jesli mozna wiedziec?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.