Sobek Napisano 1 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 Mam do was pewna prosbe zwiazana wsumie z USA jesl ipomrzecie bedzie naprawde fajnie jak nie to trudno [...] A wiec chcialbym a byscie w skrocie napisali mi to polsku co i jak mam zrobic bo mam zamiar zakupic pkt niewazne do czego a niechcem popelnic bledu i stracic kasy .... Najlepiej ze szczegolami czyli czy jakas dodatkowa oplata jak wypelnic co zrobic bardzo prosze Dla was to klopot raczej nie bedzie =d ..Wiem za duzo wymagam jak na pierwszy A jesli chodzi o to wiem o co tu chodzi ale musze sie upewnic czy dobsze wiem http://img102.imageshack.us/img102/279/helomotooq2.png http://img516.imageshack.us/img516/6268/helomoto12tf5.png Naprawde zalezy my nim tym abrdzo was prosze xD <wiem ze to glupio brzmi ale coz> czeba sobie pomagac =d
Sobek Napisano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 Zeby mi przetlumaczyc/ wytlumaczyc w skrocie to co jest na tych screenach =d
andyopole Napisano 1 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 Najkrocej jak tylko mozna: MOZESZ WYGRAC, PEWNE JEST JEDNAK TO ZE OSTATECZNIE I TAK PRZEGRASZ.
Sobek Napisano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 O to raczej niechodzi a przecierz mowilem ze mniej wiecej wiem o co chodzi i sie chcem upewnic " A nie rozumiem co probujesz mi udwonodnic..... Jak chcesz se ponabijac posty to zmien forum.... nie mam zamiaru z toba dyskutowac na ten temat
FUGAZI Napisano 1 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 1. Chcą żebyś wydrukował tę stronę, lub spisał numer zamówienia na kartce. 2. Następnie masz tę kartkę lub wydrukowaną stronę wraz z 20$ dolarami w gotówce (lub czekiem- ale tylko z amerykańskiego lub kanadyjskiego banku) wysłać na adres podany wytłuszczonym drukiem w kroku 2. Akceptują również czeki kasjerskie (Money Gram, Western Union etc.) 3. Jak tylko odbiorą i przetworzą twoja płatność dostaniesz powiadomienie mailem. Oczywiście nie biorą odpowiedzialności za płatności zaginione w przesyłkach. Nie czuj się urażony, ale skoro nie znasz angielskiego to przynajmniej popracuj na polszczyzną, Twój post ciężko zrozumieć.
Sobek Napisano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 Pewnie dlategO ze nie jestem wpelni polakiem A jestes jakas dodatkowa oplata ? o ktorej powinienem wiedziec
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.