bigguy Napisano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 21 Maja 2009 No i spoko jeszcze tydzien mam na zabawe w Colorado i nacieszenie sie tym co tu jest, a jest duzo Colorado to jeden z najpiekniejszych stanow w USA, troche mi bedzie brakowac, spedzilem tu rok, troche malo ale staralem sie nacieszyc i zobaczyc to co moglem na 1 czerwca juz bede w Chicago - pierwszy miesiac jednak a wiec czerwiec bede mieszkal u tesciow w Shererville, Indiana praktycznie na granicy Illinois/Indiana a od lipca sprowadzam sie do Lockport, mam juz townhome 3 badroomy 2.5 lazienki, 2 car garage a wiec zapowiada sie niezle, mieszkalem w takim townhome w Orlando na florydzie i bylo super Lockport to tez ladna okolica cos jak Mokena styl country to wlasnie lubie no i sa sciezki rowerowe a to tez dla mnie wazne, do Orland Park rzut beretem a tam juz jest w zasadzie wszystko co sie chce, zakupy, rozrywka, fitness cluby.
bigguy Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 no to witamy w Chicagolandzie hehe prace juz zaczolem i jest niezle bedzie przygoda a to wlasnie lubie
rafal723 Napisano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 A gdzie pracujesz, jesli mozna zapytac ?
bigguy Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 zaczolem prace w ProKeys Loksmith jako kontraktor na telefon jezdze po domach roznych i zmieniam zamki, dorabiam klucze, otwieram samochody jak ktos zatrzasnie z kluczykami w srodku itd niezla fucha dobre pieniadze
Shooter Napisano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2009 Witam. Mam 19 lat i jestem w Chicago od kilku dni i niestety nie mogę znaleźć pracy... W piątek kupiłem dziennik związkowy i wykonałem trochę telefonów jednak nic z tego. Dużego doświadczenia nie mam, więc jest ciężko. Jeśli chodzi o ang to się dogadam mniej więcej. I tu moje pytanie gdzie mogę jeszcze szukać pracy, myślałem o stacji jednak boję się że mogą młodego "wykiwać".
mayo Napisano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2009 ja lecę za 3 tygodnie i przeraża mnie naprawdę że jest tak ciężko z pracą... :/ na całe wakacje przyleciałeś ?
sly6 Napisano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2009 a z dziennika zwiazkowego Cie nie wykiwaja? problem nie jest w tym gdzie szukasz a na kogo popadniesz ... shooter jak Ty nie mozesz znalesc pracy jako obywatel to co ma powiedziec turysta ...
bigguy Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2009 no tak w sumie ciezko z ta praca zaczyna sie robic a na nielegalu to juz w ogole przerypane, nie ma sensu no coz zycze powodzenia chlopaki, nie dajcie sie oszukac zwlaszcza przez Polakow na jakis kontraktorkach itd
Shooter Napisano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2009 ja lecę za 3 tygodnie i przeraża mnie naprawdę że jest tak ciężko z pracą... :/ na całe wakacje przyleciałeś ? Tak, na całe wakacje przyleciałem :0 . Mam nadzieje że znajdę jakąś prace . POzdrowienia.
mayo Napisano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2009 Shooter powodzenia i jak coś znajdziesz to napisz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.