Skocz do zawartości

Chicago Ach Chicago...

bigguy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i spoko jeszcze tydzien mam na zabawe w Colorado i nacieszenie sie tym co tu jest, a jest duzo Colorado to jeden z najpiekniejszych stanow w USA, troche mi bedzie brakowac, spedzilem tu rok, troche malo ale staralem sie nacieszyc i zobaczyc to co moglem

na 1 czerwca juz bede w Chicago - pierwszy miesiac jednak a wiec czerwiec bede mieszkal u tesciow w Shererville, Indiana praktycznie na granicy Illinois/Indiana

a od lipca sprowadzam sie do Lockport, mam juz townhome 3 badroomy 2.5 lazienki, 2 car garage a wiec zapowiada sie niezle, mieszkalem w takim townhome w Orlando na florydzie i bylo super

Lockport to tez ladna okolica cos jak Mokena styl country to wlasnie lubie no i sa sciezki rowerowe a to tez dla mnie wazne, do Orland Park rzut beretem a tam juz jest w zasadzie wszystko co sie chce, zakupy, rozrywka, fitness cluby.

• 3 tygodnie później...

• Odpowiedzi 250
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

no to witamy w Chicagolandzie

hehe prace juz zaczolem i jest niezle bedzie przygoda a to wlasnie lubie

Napisano

zaczolem prace w ProKeys Loksmith

jako kontraktor na telefon jezdze po domach roznych i zmieniam zamki, dorabiam klucze, otwieram samochody jak ktos zatrzasnie z kluczykami w srodku itd

niezla fucha dobre pieniadze

Napisano

Witam. Mam 19 lat i jestem w Chicago od kilku dni i niestety nie mogę znaleźć pracy... W piątek kupiłem dziennik związkowy i wykonałem trochę telefonów jednak nic z tego. Dużego doświadczenia nie mam, więc jest ciężko. Jeśli chodzi o ang to się dogadam mniej więcej. I tu moje pytanie gdzie mogę jeszcze szukać pracy, myślałem o stacji jednak boję się że mogą młodego "wykiwać".

Napisano

a z dziennika zwiazkowego Cie nie wykiwaja? problem nie jest w tym gdzie szukasz a na kogo popadniesz ...

shooter jak Ty nie mozesz znalesc pracy jako obywatel to co ma powiedziec turysta ...

Napisano

no tak w sumie ciezko z ta praca zaczyna sie robic a na nielegalu to juz w ogole przerypane, nie ma sensu

no coz zycze powodzenia chlopaki, nie dajcie sie oszukac zwlaszcza przez Polakow na jakis kontraktorkach itd

Napisano
ja lecę za 3 tygodnie i przeraża mnie naprawdę że jest tak ciężko z pracą... :/ na całe wakacje przyleciałeś ?

Tak, na całe wakacje przyleciałem :0 . Mam nadzieje że znajdę jakąś prace :). POzdrowienia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...