iwoncial Napisano 2 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2009 Moi drodzy, mam kilka pytań a propo wizy turystycznej. Od kilkunastu lat mam rodzinę w USA i chciałabym się tej wiosny wybrać do nich na 2-tygodniowy urlop. Pracuje w urzędzie państwowym, skończyłam studia, nie mam wprawdzie konta z kilkoma zerami ani mocnych więzów tutaj ale chce pojechać i po prostu " zobaczyć trochę świata". Jak widzicie moje szanse, dodam ze to moja pierwsza próba.
michal38 Napisano 2 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2009 ". Jak widzicie moje szanse, dodam ze to moja pierwsza próba. Szanse masz jak kazdy. Zacznij od poczytania forum.
sly6 Napisano 2 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2009 I poczytaj strone Ambasady np: jaki masz miec formularz wizowy : http://polish.poland.usembassy.gov/visas/n...w_to_apply.html
FUGAZI Napisano 3 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2009 Jak widzicie moje szanse, dodam ze to moja pierwsza próba. Zapytaj na forum wróżka.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.