iwoncial Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Moi drodzy, mam kilka pytań a propo wizy turystycznej. Od kilkunastu lat mam rodzinę w USA i chciałabym się tej wiosny wybrać do nich na 2-tygodniowy urlop. Pracuje w urzędzie państwowym, skończyłam studia, nie mam wprawdzie konta z kilkoma zerami ani mocnych więzów tutaj ale chce pojechać i po prostu " zobaczyć trochę świata". Jak widzicie moje szanse, dodam ze to moja pierwsza próba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal38 Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 ". Jak widzicie moje szanse, dodam ze to moja pierwsza próba. Szanse masz jak kazdy. Zacznij od poczytania forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 I poczytaj strone Ambasady np: jaki masz miec formularz wizowy : http://polish.poland.usembassy.gov/visas/n...w_to_apply.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUGAZI Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Jak widzicie moje szanse, dodam ze to moja pierwsza próba. Zapytaj na forum wróżka.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.