Labtec Napisano 24 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2009 Witam Wszystkich Użytkowników! Mam pewien problem, otóż jutro wybieram się na rozmowę z konsulem do Warszawy a pech tak chciał, że przeciąłem delikatnie palec wskazujący lewej ręki (z boku na zgięciu pod opuszkiem) proszę powiedzcie mi czy jest sens tam jechać jutro? - bo wątpię, aby mi się to do końca wygoiło. Czy mam jakiekolwiek szanse? Dodam, że wybieram się na chrzest dziecka mojej siostry i mam być za chrzestnego. Chcę wyjechać jedynie na 4 tygodnie. Pozdrawiam.
sly6 Napisano 24 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2009 na stronie ambasady : http://polish.poland.usembassy.gov/visas/s...kow-palcow.html
Rademedes Napisano 24 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2009 jesli na zgieciu to nie powinno byc problemu ;-)
Labtec Napisano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2009 Poszło gładko, według mnie nie bardzo zwracają uwagę na odciski palców
andyopole Napisano 25 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2009 Gdy bylem w Krakowie pewien Pan w kolejce mial zabandazowany caly palec (serdeczny) u prawej dloni, odciski wzieli. Wizu paluczil.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.