Paper Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 Zapewne od wilgoci.....Ale nie przejmuj sie...Polska mlodziez nawet jak przewroci kosz na smieci, czy wygnie tablice na przystanku i tak jest lepsza od czarnej mlodziezy amerykanskiej, bo ta druga to juz od dawna nie ma zadnych zasad i nikogo sie nie boi i potrafi w bialy dzien pobic i okrasc czlowieka, np. w metrze albo gdzies w bocznej ulicy...
andyopole Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 Boscie ich tam rozpuscili za bardzo. Niestety u mnie w UK ciapaka tez nie mozna tknac bo zaraz piszczy ze rasizm. Robic sie dziadom nie chce, tylko benefity ciagna.
karbid Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 Zwykle pytanie, dziecinna odpowiedz....ktos kiedys powiedzial ze niema glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi...dlatego nie piszmy o dziecinnosci bo czesc z tych co sie teraz wypowiedziala moglaby mi mowic na Pan a piszac o smietnikach i wygietych rozkladach czuje ze masz do tego smykalke i dobre doswiadczenie ... a jak chciales zazartowac to milo ze probujesz rozluznic atmosfere ale nie takiej odpowiedzi sie spodziewalem.... apropo tego co sie stanie jak nie otrzymam wizy??....jestem 510zl w plecy dla niektorych ludzi to nie drobne na waciki
andyopole Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 Po pierwsze primo: odpowiedz nie byla na Twoje pytanie, tej udziele za chwile; Po drugie: nie licytujmy sie wiekiem bo moglbys sie zdziwic; Po trzecie: jesli wizy nie dostaniesz to jestes w plecy 510 zl + koszty dojazdu, jesli wize dostaniesz jestes w plecy 510 zl + koszty dojazdu do kosulatu + koszt biletu do USA + koszt pobytu lub koszt prezentow dla rodziny i przyjaciol bo cel wyjazdu jest: turystyczny/odwiedziny. Sorry, dopiero teraz zauwazylem ze chodzi o wize J1 wiec chyba koszty maja sie zwrocic, nie wiem co to za wiza; Po czwarte: nie przezywaj tylko w rozmowie z konsulem pokaz ze masz te, no.... cochones.
karbid Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 widze konkrety Mam miec cale koszta zwrocone ale nic nie jest napisane w umowie co w razie nie uzyskania wizy a zainwestowalem w to juz ponad 1200zl. + wiza+ dojazd....wiec wiadomo ze czlowiek sie przejmuje a na roznych forach roznie pisza stad te pytania ktore pewnie sa juz meczace
sly6 Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 karbid byly osoby ktore rozmawialy po polsku starajac sie o J-1 ale Ty jadac tam na camp powinienies znac jezyk na tyle aby moc odpowiedziec na pewne pytania Konsula a to nie sa az tak straszne-trudne te pytania abys nie mogl odpowiedziec.
muzzy Napisano 22 Marca 2009 Zgłoś Napisano 22 Marca 2009 odmowa nie byla chyba zwiazana z jezykiem jakim sie poslugiwales - bo tak wynika z kontekstu ;-) hehe oczywiscie ze nie Pan konsul stwierdzil ze jestem osoba ktorej nie zalezy na studiach (bylem na 4 roku:)
Rademedes Napisano 23 Marca 2009 Zgłoś Napisano 23 Marca 2009 to nie pytam czym go tak wystraszyla zawartosc Twojego indeksu :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.