gryfit Napisano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam wszystkich Mam pytanko, a mianowicie planuje przebukowac bilet do polski , jednak jak zadzwonilem do firmy ( esky ) u ktorej kupilem bilety zażyczyła sobie 800 zl za przebukowanie biletu, moim zdaniem jest to przesada...Moje linie lotnicze to DELTA,,i sie tak zastanawiam czy jak zadzwonie bezposrednio do delty to nie wyjdzie mnie taniej przebukowanie - co radzicie.. dziekuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim Beam Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Radze zadzwonic i wtedy bedziesz wiedziala na pewno, jakies 2 lata temu za przabukowanie w Lufthansie placilem jakies $130. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 To wtedy Ci wyjdzie w dolarach takie przebukowanie i wtedy sobie oblicz po kursie dolara czy nie wyjdzie taka sama suma w zlotowkach,,jak zadzwonisz do Delt-y to napisz ile Ci kaza placic . kazdy bilet ma inne restrykcje i czasami to tyle kosztuje a czasami nic sie nie da zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rademedes Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 koszt przebukowania biletu itp jest dokladnie opisany w kalkulacji taryfy, zadzwon do Delty bo czasem zdarza sie, ze biura biora ekstra kase za zmiane - taka swoja prowizje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julcia122 Napisano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ja kilka tygodni temu przebukowalam bilet na terenie USA w liniach Iberia (dzwoniac bezposrednio do Iberi w USA) i wynioslo mnie to 195$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rademedes Napisano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 to byla normalna oplata opisana w taryfie czy poporstu przebukowanie dotyczylo daty miejsca objetego inna taryfa, pomimo tego ze rozwazamy klase ekonomiczna, to istnieje w niej wiele specyficznych taryf i okreslona ilosc miejsc, wiec czasem zmiana terminu na bilecie wiaze sie rowniez z przeskoczeniem do innej taryfy a tym samym wyzszej ceny za zmiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bielik Napisano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 jeśli korzystasz z esky to radze najpierw zapoznac sie z tymi opiniami żeby nie było niespodzianek... http://wakacjesos.pl/esky-pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Ja ostatnio staralam sie dowiedzieć ile by mnie kosztowało przebukowanie biletu powrotnego na inny termin, po telefonie z obsługa klienta, powiedziano mi, ze za zmiane biletu z piątku na niedziele dadzą mi $79 zwrotu Hahahaha w ostateczności powróciliśmy do domu w piatek z innych względów ale widocznie jest możliwe nawet dostac zwrot. Kto by pomyślał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Jak ktos odgrzewa temat po siedmiu latach i wali linka, to mam pewnosc, ze to kryptoreklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian14_03 Napisano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 witam serdecznie.przebywam właśnie w LA i mam powrot do domu na 7 lipca.zamierzam przebukowac bilet.Jak to zrobić?Mam bilet kupiony przez esky.pl leciałem KLM.To robi sie samemu przez jakas strone?trzeba dzwonic do KLM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.