pau_k Napisano 15 Marca 2009 Zgłoś Napisano 15 Marca 2009 witam! gdzies przeczytalam i własciwie było by to logiczne ze bilety w jedna strone sa tansze, niestety z tego co sprawdzam na roznych stronach, bilety w dwie stron sa wiele tansze, i nie moge tego zrozumiec. ogolnie bilety sa starsznie drogie, w tamtym roku w locie zaplacilam 1880zl za dwie strony do Newarku, a w tym roku chyba nie udaloby mi sie znalesc takiej ceny. w kazdym badz razie interesuje mnie bilet okolo 15 sierpnia, w jedna strone, moze znacie jakies strony gdzie mozna znalesc dosc tanie bilety i moze wytlumaczy mi ktos dlaczego bilet w jedna strone jest drozszy?
Rademedes Napisano 15 Marca 2009 Zgłoś Napisano 15 Marca 2009 to zalezy jakimi liniami chcesz leciec, jesli lecisz "tanimi liniami" to na ogol cena biletu w jedna strone odpowiada 50-60% wartosci biletu w dwie strony, ja sie nie spotkalem jeszcze z sytuacja zeby do/z USA znalezc bilet w jedna strone w przyzwoitej cenie, a czesto te bilety byly o wiele drozsze, ale moze komus sie udalo znalezc?
andyopole Napisano 15 Marca 2009 Zgłoś Napisano 15 Marca 2009 Po prostu kup bilet tam i nazad. Moze nawet kupca znajdziesz na return.
katlia Napisano 15 Marca 2009 Zgłoś Napisano 15 Marca 2009 Ja bym nie radzila jezdzic do USA z one-way ticket: od 11go wrzesnia jestes od razu podejrzany bo to (przynajmniej byla) ulubiona taktyka terrorystow. Bedziesz od razy wypytywany(a) dlaczego, gdzie, jak dlugo, po co itp. Nie warto nerwow.
grodek Napisano 15 Marca 2009 Zgłoś Napisano 15 Marca 2009 Proszę bardzo: Air France - WAW-CDG-EWR-CDG-WAW, wylot 16 sierpień, powrót 13 wrzesień (nie wiedziałem jaka data Cię interesuję, więc wklepałem ok. miesiąca) - 1860,80zł
pau_k Napisano 15 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 15 Marca 2009 wow no to ładnie, chyba szukalam na zlych stronach a powrotny bede potrzebowala gdzies w maju nastepnego roku, bo jade do szkoly pozdrawiam
tede2 Napisano 16 Marca 2009 Zgłoś Napisano 16 Marca 2009 W locie też jest promocja za 1873 zł kupisz bilety w dwie strony (bezpośrednie). Promocja trwa od 13 marca do 31-ego.
grodek Napisano 16 Marca 2009 Zgłoś Napisano 16 Marca 2009 Zapomniałeś dodać na jaki termin. A LOT-owska promocja obejmuje wyloty do czerwca i trzeba do niej doliczyć opłatę za wystawienie biletu (elektronicznego!!!!). W tym okresie innymi liniami polecisz za 1600. Może nie jestem obiektywny, bo nie cierpię LOT-u, ale gdyby nie fakt iż nie życzę nikomu utraty pracy to chciałbym aby ta złodziejska firma upadła jak najszybciej.
muzzy Napisano 22 Marca 2009 Zgłoś Napisano 22 Marca 2009 to mie podaj te linie za 1600 bo jestem zainteresowany powaznie pisze...
Joanna.En Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 czy to możliwe, że one-way ticket wychodzi taniej od przebukowania biletu? czy agencja robi mnie w balona?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.