Skocz do zawartości

One Way Ticket

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam! gdzies przeczytalam i własciwie było by to logiczne ze bilety w jedna strone sa tansze, niestety z tego co sprawdzam na roznych stronach, bilety w dwie stron sa wiele tansze, i nie moge tego zrozumiec. ogolnie bilety sa starsznie drogie, w tamtym roku w locie zaplacilam 1880zl za dwie strony do Newarku, a w tym roku chyba nie udaloby mi sie znalesc takiej ceny.

w kazdym badz razie interesuje mnie bilet okolo 15 sierpnia, w jedna strone, moze znacie jakies strony gdzie mozna znalesc dosc tanie bilety i moze wytlumaczy mi ktos dlaczego bilet w jedna strone jest drozszy?

Napisano

to zalezy jakimi liniami chcesz leciec, jesli lecisz "tanimi liniami" to na ogol cena biletu w jedna strone odpowiada 50-60% wartosci biletu w dwie strony, ja sie nie spotkalem jeszcze z sytuacja zeby do/z USA znalezc bilet w jedna strone w przyzwoitej cenie, a czesto te bilety byly o wiele drozsze, ale moze komus sie udalo znalezc?

Napisano

Ja bym nie radzila jezdzic do USA z one-way ticket: od 11go wrzesnia jestes od razu podejrzany bo to (przynajmniej byla) ulubiona taktyka terrorystow. Bedziesz od razy wypytywany(a) dlaczego, gdzie, jak dlugo, po co itp. Nie warto nerwow.

Napisano

Proszę bardzo:

Air France -

WAW-CDG-EWR-CDG-WAW, wylot 16 sierpień, powrót 13 wrzesień (nie wiedziałem jaka data Cię interesuję, więc wklepałem ok. miesiąca) - 1860,80zł

Napisano

wow no to ładnie, chyba szukalam na zlych stronach :blink: a powrotny bede potrzebowala gdzies w maju nastepnego roku, bo jade do szkoly :rolleyes:

pozdrawiam

Napisano

Zapomniałeś dodać na jaki termin. A LOT-owska promocja obejmuje wyloty do czerwca i trzeba do niej doliczyć opłatę za wystawienie biletu (elektronicznego!!!!).

W tym okresie innymi liniami polecisz za 1600.

Może nie jestem obiektywny, bo nie cierpię LOT-u, ale gdyby nie fakt iż nie życzę nikomu utraty pracy to chciałbym aby ta złodziejska firma upadła jak najszybciej.

• 3 miesiące później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...