Skocz do zawartości

One Way Ticket

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czy to możliwe, że one-way ticket wychodzi taniej od przebukowania biletu? czy agencja robi mnie w balona?

Bywa roznie. Jesli chodzi o loty transatlantyckie one way ticket bardzo czesto jest drozszy niz w obie strony.

Napisano

Dzwoniłam do LOTu i odesłali mnie do mojego agenta, że tylko on jest w stanie teraz przebukować bilet, bo oni dopiero będą w stanie jeśli przelecę chociaż 1 odcinek trasy, bo do tego momentu podlegam agentowi... No to dzwonie pytam i się okazuje, że nie ma już wolnych biletow w klasie, w ktorej mam ten poprzedni i podaja mi cene prawie 3x drozsza od ceny biletu w jedną strone za przebukowanie. Dla mnie to troche abstrakcyjne juz nawet podalam prawie 5 dat na ktore moga mi przebukowac ten bilet, ale ciagle mowia ze to drozej sraty taty... :/ ... Ale nie znam sie na tyle zeby powiedziec na 100%, ze robia mnie w balona...

Napisano

I nie robi Cie w balona,,,jak nie ma wolnych miejsc w tanszej cenie to tak to wyglada ze cena skacze..Takie sa zasady w biletach lotniczych...

Napisano

dzieki. bo wlasnie sie zastanawialam... nie wiem no teraz pozostaje mi podjac decyzje, czy kupowac one way ticket czy czekac te 2 tygodnie dluzej w USA i wrocic na starym bilecie :/...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...