sly6 Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 Joanna a moze tak od poczatku napisz o co chodzi?
andyopole Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 czy to możliwe, że one-way ticket wychodzi taniej od przebukowania biletu? czy agencja robi mnie w balona? Bywa roznie. Jesli chodzi o loty transatlantyckie one way ticket bardzo czesto jest drozszy niz w obie strony.
Joanna.En Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 Dzwoniłam do LOTu i odesłali mnie do mojego agenta, że tylko on jest w stanie teraz przebukować bilet, bo oni dopiero będą w stanie jeśli przelecę chociaż 1 odcinek trasy, bo do tego momentu podlegam agentowi... No to dzwonie pytam i się okazuje, że nie ma już wolnych biletow w klasie, w ktorej mam ten poprzedni i podaja mi cene prawie 3x drozsza od ceny biletu w jedną strone za przebukowanie. Dla mnie to troche abstrakcyjne juz nawet podalam prawie 5 dat na ktore moga mi przebukowac ten bilet, ale ciagle mowia ze to drozej sraty taty... :/ ... Ale nie znam sie na tyle zeby powiedziec na 100%, ze robia mnie w balona...
sly6 Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 I nie robi Cie w balona,,,jak nie ma wolnych miejsc w tanszej cenie to tak to wyglada ze cena skacze..Takie sa zasady w biletach lotniczych...
Joanna.En Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 dzieki. bo wlasnie sie zastanawialam... nie wiem no teraz pozostaje mi podjac decyzje, czy kupowac one way ticket czy czekac te 2 tygodnie dluzej w USA i wrocic na starym bilecie :/...
sly6 Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 Moze cos sie znajdzie w USA ,bo czasami da sie cos znalesc po paru dniach,ktos tam nie poleci i znajdzie sie miejsce dla Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.