pielaszek Napisano 16 Marca 2009 Zgłoś Napisano 16 Marca 2009 Witam. W piatek mam rozmowe w ambasadzie. Mam pytanie- czy moge miec telefon ze soba??Czy moge miec go wylaczonego przy sobie?. Wiem ze ambasadzie kanadyjskiej byly specjalne skrytki. Czy tutaj tez bede mogl go gdzies zostawic? Czy majac przy sobie telefon ( nawet wyłączony) po prostu mnie nie wpuszcza??
sly6 Napisano 16 Marca 2009 Zgłoś Napisano 16 Marca 2009 Bedziesz musial telefon zostawic i najlepiej wylaczony :)nikt Cie z telefonem nawet wylaczonym nie wpusci.
pielaszek Napisano 16 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2009 Ale czy bedzie tam jakies miejsce do zostawienia takich rzeczy, czy po prostu mam go nie brać z domu??
sly6 Napisano 16 Marca 2009 Zgłoś Napisano 16 Marca 2009 W Warszawie jest skrytka u ochroniarzy na takie cos.
cat Napisano 17 Marca 2009 Zgłoś Napisano 17 Marca 2009 W Krakowie na przeciwko ambasady jest depozyt gdzie możesz zostawic różne rzeczy w tym tez komórke bo z nia nie wpuszcza cię do środka.
muzzy Napisano 17 Marca 2009 Zgłoś Napisano 17 Marca 2009 Depozyt jest w ksiegarni by byc dokladnym, opłata co łaska.
andyopole Napisano 17 Marca 2009 Zgłoś Napisano 17 Marca 2009 I w ksiegarni i w sklepie obok. Ja zostawilem komorke w samochodzie a na formularzu nie wpisalem telefonu do pracodawcy. W ksiegarni sympatyczny chlopak pozwolil skorzystac z internetu gratis.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.