Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeszcze jedno, jezeli nic sie nie zmienilo ostatnio to jestem prawie pewien ze wiza B-2 turystyczna jest na 10 lat do wielokrotnego przekraczania granicy,

niestety nadal pozostaje to w gestii konsula, wiza moze byc na miesiac, rok, piec itp. rowniez jesli chodzi o ilosc mozliwych przekroczen granicy, moze byc to 1 lub teoretycznie nieograniczona ilosc

• 3 tygodnie później...

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

dzieki wielkie! wlasnie wypelniam formularz:D:D

i jestem przy samym poczatku i juz mam pytania -> oby ktos tu zajrzal szybko!! ;):)

od razu na poczatku pytaja o: Place of Issuance, czyli Miejsce wydania i co teraz mam tam wpisac, miejsce gdzie jade po ta vise czyli Londyn, czy miejsce gdzie mieszkam w Anglii ?

Napisano

a przeczytalas co masz w punkcie 1 tego formularza ds 156?

tam pisze numer paszportu a Place of Issuance: to jest miejsce wydania paszportu.

Napisano

Jeśli chodzi Ci o pytanie nr 2, to tam chodzi o miejsce wydania paszportu.

EDIT: Sorry, nie widziałam, że już jest odpowiedź, bo sprawdzałam wniosek, żeby zobaczyć o które pytanie chodzi ;)

Napisano

DZIEKI ...

ALE MUSZE ZAPYTAC TERAZ ZNOWU ZEBY SIE UPEWNIC ... TEN National Identification Number jak sprawdzilam na tym polskim formularzu to sobie policzylam te cyferki i tak jakby to wychodzilo ze to jest ten pesel co na paszporcie jest wypisane, tak?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...