dworakd Napisano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2009 witam wszystkich. zlozylam dokument o przedluzenie wizy. dostalam odmowe. w dokumencie odmowy jest napisane na samym koncu ze ''USCIS is not initiating removal procedures against you at this time'' jak wiadomo USCIS ma juz moj adres. jakie sa szanse ze przyjada po mnie do domu jesli beda mieli w aktach ze nie wyjechalam z USA w ciagu 30 dni. serdecznie dziekuje za pomoc. Marta
merlinka Napisano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2009 Cześć Marto! Służby imigracyjne mają to do siebie że nie zajmują się takimi błahostkami jak los pojedyńczej osoby (chyba że popelnilaś rażące wykroczenie) Także moim zdaniem nie powinnaś się martwić. W USA żyje mnóstwo nielegalnych imigrantów i rząd amerykański nic sobie z tego nie robi.
katlia Napisano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2009 Hmmmm. Cos mi mowi ze pani Karina mialaby inna opinie
gal Napisano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2009 Teraz pod plaszykiem mesjasza (czytaj Obama administration) nielegalni moga fikac bo nie wolno jest robic tak zwanych nalotow. Niemniej nie ryzykowalbym bycia nielegalnie bo na szeroka skale "amnestia" choc tak glosno rozkrzyczana na ten czas nie przejdzie a szkoda paprac papiery na przyszlosc
aga1410 Napisano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2009 Marta, a mogłabys zdradzić o przedłużenie jakiej wizy sie starałas?
muzzy Napisano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2009 Zgaduje ale prawie na bank jestem pewny ze turystycznej.
sly6 Napisano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2009 muzzy napewno to wiza turystyczna : http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=11357&hl= jak widac nie jest tak ze kazdy kto zlozy papiery takie przedluzenie dostanie .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.