sly6 Napisano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2009 To od Ciebie zalezy jak to puscisz,wazne aby podac numer-adres pod ktorym ma przyjsc odpowiedz.. tutaj masz wykaz numerow faksow: http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/contact.html
sanovia Napisano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 12 Maja 2009 No witam ponownie Wiec wysłał takie pismo na e-maila i na razie odpowiedzi niestety nie dostaje - a tak swoją drogą to dziwne to trochę jest bo przecież jak to się wysyła e-mailem to nawet ja sam mogłem to zrobić tak ?
sly6 Napisano 12 Maja 2009 Zgłoś Napisano 12 Maja 2009 Kiedy zostal wyslany list?jak 1-2 dni temu to czasami na odpowiedz czeka sie i tydzien ,teraz widac maja szczyt wakacyjny plus studentow lecacych na work i travel i moga byc pewne opuznienia.
sanovia Napisano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 12 Maja 2009 tydzień temu został wysłany - a oni odpiszą też na e-mail czy listownie
sly6 Napisano 12 Maja 2009 Zgłoś Napisano 12 Maja 2009 a skad mam to wiedziec jaki byl podany-podane adresy? przesla na ten adres co byl podany i jesli e-mail to tam bedzie odpowiedz
sanovia Napisano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2009 a gdybym to ja wysłał sam w swoim imieniu podając się za obywatela USA to co też by odpisali ?
sly6 Napisano 13 Maja 2009 Zgłoś Napisano 13 Maja 2009 tego jeszcze nikt nie probowal,musialbys znac wszystkie dane obywatela a jak by Cie zlapali na klamstwie to nie chcialbym byc w Twojej skorze.. Wtedy i 10 obywateli by nie pomoglo w Twojej sprawie.
sanovia Napisano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 14 Maja 2009 mniejsza z tym - ale nawet 1 nie pomaga bo dalej mu nie odpisali - odezwę się gdy przyjdzie jakaś odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.