sanovia Napisano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Maja 2009 Zapytanie zostało wysłane 2 razy i do disiaj nie odpisał nikt
danik Napisano 25 Maja 2009 Zgłoś Napisano 25 Maja 2009 taką olewke sobie robią? nie wierzę, że mają aż tyle pracy
Rademedes Napisano 25 Maja 2009 Zgłoś Napisano 25 Maja 2009 wyslales za potwierdzeniem odbioru ? moze wyslac zapytanie faksem, ale z USA oczywiscie
sanovia Napisano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 26 Maja 2009 osoba która mnie zapraszała wysłała na e-mail - podany na stronie konsulatu i zresztą na tym forum też
sly6 Napisano 26 Maja 2009 Zgłoś Napisano 26 Maja 2009 Mozna ponowic zapytanie i wyslac to przez fax.
Grzegorz98 Napisano 29 Maja 2009 Zgłoś Napisano 29 Maja 2009 mojej koleżance odmówiono wizy ze względu że nie spełnia warunków itp. a jest to osoba ambitna polonistka, mająca dobrą pracę i kasę tak ja to zezłościło , że zrównano ją z ludzmi którzy jadą w widomym celu, to po powrocie do domu taki im wypisała list co o tym myśli i jak traktuje się tam ludzi, że natychmiast wezwali ją nie pytając się o nic już i na 10 lat otrzymała wizę i mogła spokojnie wyjechać na wakację do rodziny. Niesmak odczuwa tylko z tego , że ją nie przeprosili za takie traktowanie................fakt autentyk...........dziewczyna zna swoją wartość.........
MARKPIO Napisano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2009 Hello Grzegorz jakiś tam 98,,,bzdur nie wypisuj,i nie mąć!!!!! Znam akurat taką jedną-co pyskowała.Cała rodzinka w USA,już obywatele,a Ona.....siedzi i obgryza paznokcie!!!Zero szans na wyjazd!!No ,dobiłeś mnie jeszcze tekstem,że polonistom tak świetnie i bogato się powodzi w Polsce!!Ha<ha---to niech jedzie na Malediwy!!Wizę wbiją jej na lotnisku,i po problemie.Pozdrawiam. P.S. Koleżanka nie otrzymała wizy z przyczyn prozaicznych,a znajomym naopowiadała głupot.Nie Ty jeden dałeś się nabrać kobiecie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.