Giggsy Napisano 18 Maja 2009 Zgłoś Napisano 18 Maja 2009 http://niewiarygodne.pl/gid,10443064,img,1...riazdjecie.html
bigguy Napisano 20 Maja 2009 Zgłoś Napisano 20 Maja 2009 hehe kiedy ameryka upadnie bede pil z radosci caly tydzien hehehe
Błachol Napisano 20 Maja 2009 Zgłoś Napisano 20 Maja 2009 Niektorzy ludzie to jednak nie maja mozgu ...
Casey Napisano 20 Maja 2009 Zgłoś Napisano 20 Maja 2009 To już któryś z kolei post w którym nie ciekawie odnosisz się do USA,mam więc pytanie po co się tam wyprowadzałeś i nadal tam mieszkasz?
sly6 Napisano 20 Maja 2009 Zgłoś Napisano 20 Maja 2009 Casey a Ty widze na powaznie pod chodzisz do pewnych spraw chce to tak pisze,wolny kraj
Casey Napisano 20 Maja 2009 Zgłoś Napisano 20 Maja 2009 Casey a Ty widze na powaznie pod chodzisz do pewnych spraw No tak już mam
sly6 Napisano 20 Maja 2009 Zgłoś Napisano 20 Maja 2009 Nie jestes sam w tym a bigguy widac juz taki jest .
bigguy Napisano 21 Maja 2009 Zgłoś Napisano 21 Maja 2009 no narazie jeszcze tu mieszkam no casey skoro czytalas inne moje posty to pewnie tez wiesz iz rozwazam wyjazd z usa w najblizszej przyszlosci chyba ze sie cos zmieni w gospodarce usa ale narazie nie ma sie co ludzic, bedzie coraz gorzej a jak Wam ktos gdzies powie ze kryzys sie konczy i bedzie lepiej to mozecie sie zaczac smiac
rafal723 Napisano 22 Maja 2009 Zgłoś Napisano 22 Maja 2009 Ameryka. Ameryka? A co to w ogóle jest? Nie ma czegoś takiego jak "Ameryka" Są: Ameryka Południowa, Ameryka Północna, Stany Zjednoczone Ameryki Północnej. Wielu ludzi myli pojęcie Stany Zjednoczone Ameryki Północnej, lub Ameryka Północna, gdzie one się znajdują, z pojęciem Ameryka. Osobiście okropnie mnie to irytuje, jak ktoś mówi np; Pojechał do Ameryki i został ... , tak samo jak pojęcie "Stany" tj; W Stanach takie coś kosztuje ... ,chodź to już, jakoś przełknę to nienawidzę określenia Ameryka, w stosunku do U.S.A.. Co do głównej treści tematu: "Zapomnijcie o tym, że wspominaliśmy wcześniej o Ameryce. Według twórców ..." , to gdy to czytałem, to miałem takie uczucie, że gdybym teraz spotkał autora, owego tekstu, to byłoby Jego ostatnie spotkanie z kimkolwiek, bez względu na to kto to jest, z resztą do teraz mam takie uczucie. Po co w ogóle takie cos pisać, człowiek zazdrości Światowej Potędze Gospodarczej (i nie tylko), i pisze jakieś obraźliwe, i durnowate teksty. Co do małego konfliktu w temacie, to szczerze mówiąc jestem po stronie Casey'a, może i wolny kraj, jak to określił sly6, aczkolwiek to nie oznacza, że można definitywnie zapomnieć o kulturze i wypisywać akieś głupoty, w dodatku mogące obraźić, innych użytkowników forum, czy tez podmiot opisywany. Mam nadzieję, że pójdziecie po rozum do głowy, i nie będziecie, robić niektórych rzeczy, tak jak dotychczas. Pozdrawiam.
Mikko Napisano 22 Maja 2009 Zgłoś Napisano 22 Maja 2009 Nie ma czegoś takiego jak Stany Zjednoczone Ameryki Północnej. No, ale może się nie znam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.