zdziisek Napisano 20 Maja 2009 Zgłoś Napisano 20 Maja 2009 We wrześniu chcę polecieć do USA turystycznie na 2,5 tygodnia. Trafiła mi się okazja i kupiłem bardzo tanio bilet lotniczy. To spełnienie jednego z marzeń - zawsze chciałem zobaczyć miasta za "wielką wodą". Sięgam do wniosku wizowego DS-156 i kompletnie nie wiem, co wpisać w pola: 24. Pod jakim adresem zatrzyma się Pan/Pani w Stanach Zjednoczonych? 25. Imonia, nazwiska oraz numery telefonów osób, u których zatrzyma się lub które odwiedzi Pan/Pani w Stanach Zjednoczonych podczas swojej podróży turystycznej lub służbowej Zgodnie z prawdą: nie mam pojęcia. Nie znam nikogo w Stanach. A gdzie się zatrzymam będę wiedział dopiero jak zacznę rezerwować noclegi (a za nie chce przed wydaniem wizy, już kupienie biletu wcześniej jest pewnym ryzykiem). Co radzicie? Co w te pola wpisać? Co zrobić? Z góry dzięki za wszelką pomoc
Joanna30 Napisano 20 Maja 2009 Zgłoś Napisano 20 Maja 2009 Ja wpisałam hotel i miasto. Ale nie nazwę hotelu, tylko po prostu słowo 'hotel' i miasto, do którego leciałam. Wobec czego w pozycji 25 wpisałam n/a
sss1 Napisano 23 Maja 2009 Zgłoś Napisano 23 Maja 2009 @Joanna30 I jak poszło? Zamierzam objechać całe Stany i nie ma pojęcia co wpisać.
sly6 Napisano 23 Maja 2009 Zgłoś Napisano 23 Maja 2009 sss1 mozesz wpisac 1 miejsce gdzie sie zatrzymasz lub tez mozesz zostawic to miejsce puste i na rozmowie powiesz co i jak
Joanna30 Napisano 23 Maja 2009 Zgłoś Napisano 23 Maja 2009 @Joanna30I jak poszło? Zamierzam objechać całe Stany i nie ma pojęcia co wpisać. Wizę dostałam. Na 10 lat Ale ja nie planowałam objechać całych Stanów, a tylko polecieć do jednego miasta na kilka dni
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.