zdziisek Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 We wrześniu chcę polecieć do USA turystycznie na 2,5 tygodnia. Trafiła mi się okazja i kupiłem bardzo tanio bilet lotniczy. To spełnienie jednego z marzeń - zawsze chciałem zobaczyć miasta za "wielką wodą". Sięgam do wniosku wizowego DS-156 i kompletnie nie wiem, co wpisać w pola: 24. Pod jakim adresem zatrzyma się Pan/Pani w Stanach Zjednoczonych? 25. Imonia, nazwiska oraz numery telefonów osób, u których zatrzyma się lub które odwiedzi Pan/Pani w Stanach Zjednoczonych podczas swojej podróży turystycznej lub służbowej Zgodnie z prawdą: nie mam pojęcia. Nie znam nikogo w Stanach. A gdzie się zatrzymam będę wiedział dopiero jak zacznę rezerwować noclegi (a za nie chce przed wydaniem wizy, już kupienie biletu wcześniej jest pewnym ryzykiem). Co radzicie? Co w te pola wpisać? Co zrobić? Z góry dzięki za wszelką pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Ja wpisałam hotel i miasto. Ale nie nazwę hotelu, tylko po prostu słowo 'hotel' i miasto, do którego leciałam. Wobec czego w pozycji 25 wpisałam n/a Link to comment Share on other sites More sharing options...
sss1 Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 @Joanna30 I jak poszło? Zamierzam objechać całe Stany i nie ma pojęcia co wpisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 sss1 mozesz wpisac 1 miejsce gdzie sie zatrzymasz lub tez mozesz zostawic to miejsce puste i na rozmowie powiesz co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 @Joanna30I jak poszło? Zamierzam objechać całe Stany i nie ma pojęcia co wpisać. Wizę dostałam. Na 10 lat Ale ja nie planowałam objechać całych Stanów, a tylko polecieć do jednego miasta na kilka dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.