Skocz do zawartości

Interview W Warszawie

bob77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mozesz rozmawiac po polsku-angielsku :D

zapyta sie Ciebie czy cos ziemnilo sie w Twojej sytuacji,czy podane dane sa prawdziwe :) i abys zlozyl przysiege :)

Napisano

A ja sie zapytam ile czasu trwa rozmowa w sprawie wizy K1, a bardziej pobyt/oczekiwanie w ambasadzie. Dzieki za odpowiedz.

Napisano

Moja rozmowa trwala 5 minut, wiecej bylo czekania niz rozmowy (ok godz., ale w tym czasie sprawdza Ci papiery, zaplacisz kasiore, posluchasz jak inni sie produkuja i jakos zleci). Obok mnie stala ruska i ja niezle maglowali, wiec jak to z konsulami bywa... wszystko zalezy od humoru. Ale jezeli dokumenty sa oki, to rozmowa to czysta formalnosc!

Good Luck

Napisano

A mnie interesuje sprawa telefonu komorkowego i Ipod'a, ambasada prosi o nie przynoszenie ze soba ich, ale co sie stanie jak wezme je? Na wizie J1 organizator wyjazdu zawsze przetrzymywal graty na czas wizyty, ale teraz kogos takiego miec nie bede, a wiadomo bez telefonu w zadna podroz ani rusz ;) Z gory dzieki za odpowiedzi

Napisano

W Warszawie zaraz po wpuszczeniu na teren ambasady ochroniarze biora od kazdego kto ma do depozytu takie rzeczy jak telefon,wiec nie ma obaw by cos zginelo.Co druga osoba tam zostawia swoje rzeczy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...