tomvspolak32 Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Czesc, Mam 14 lat i przesiedzalem wizę chyba o rok z czymś nie wiem dokładnie, i mam pytanie czy mam jakieś szanse na kolejny wjazd do USA czy nawet mnie nie przepuszcza w Polsce??Bo to co słyszałem to dzieci praktycznie zawsze wpuszcaja bo one nie chodza do prac... mam problem a bardzo bym chciał odwiedzić ten kraj natychmiast.. Prosze o pomoc
sly6 Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Jak masz wazna wize na wjazd to Ona jest nie wazna i musisz sie starac o nowa wize a jesli byles 1 rok nielegalnie to masz zakaz wjazdu na teren USA na 10 lat i nie ma znaczenia ze jestes dzieckiem.Wiec wizy nie otrzymasz a jesli jakims cudem bys ta wize otrzymal to Cie zawroca na lotnisku w USA.. Nawet jak bedzie ruch bez wizowy to nie wlecisz na teren USA przez ten okres czasu w ktorym masz zakaz wjazdu..
tomvspolak32 Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 A jak Bym dostal obywatelstwo przez mojego tatę to mogl bym poleciec do USA.. np. mój tata sie ozenil i dostal zielona karte razem z mną czy wtedy mnie wpuszcza?
sly6 Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Tutaj musi wypowiedziec sie prawnik tzn Karina jak kto widzi .. Tzn Twoj tata dostaje GC a Ty nie dostaniesz obywatelstwa a jednie juz wize na pobyt staly przy osobach pelnoletnich ,takie osoby nie dostaja wizy na pobyt staly bo maja zakaz wjazdu na teren USA . Trzeba sie starac o zniesienie tego zakazy tzn waiver...
tomvspolak32 Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Moj tata jest bardzo bogaty i ma dobre kontakty.. i mu nikt nie podskoczy ale ja osobiście nie jestem pewny...a i mam niewazny paszport ale to niejest to problem..moj tata załatwił Rumunowi wizę która mu odrzucili a on zrobil jeden telefon i dali mu odrazu biznesowa wize.. takze mam nadzieje ze polece.
gal Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 To udaj sie na platne strony po pytania Nie szukaj na takim forum jak to
sly6 Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Jak Twoj tata taki jest to niech sie uda do dobrego prawnika a co do tego Rumuna to znam takie przypadki ze komus wizy turystycznej nie dali a biznesowa tak bo jechal na jakies spotkanie biznesowe i nie trzeba miec duzo kasy aby takie cos zalatwic. Tylko ze ten Rumun mial czysta kartotek a Ty jej nie masz czystej.
tomvspolak32 Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 No... on ma dobrego prawnika on nie ma ani jednego mandatu .. robi co chce.. takich ludzi sie boji policja... wielkie dzieki ci za szybkie odpowiedz. Pozdrawiam. A i czy MOzna zrobic mi nowy passport i nowa wize.. czy jest to mozliwe bo on powiedzial ze jak sie nieuda to mi kazal wyzucic moj passport i on mi zrobi nowy... Moze niemam czystej ale chyba nie chodze do pracy i nie mam kryminalnej kartoteki.. chyba to jest wazniejsze mysle...
sly6 Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 A Ty wiesz co to znacza przepisy?Ty je zlamales i dla wladz USA masz zakaz wjazdu,tutaj wymiana paszportu nic nie da,kazde klamstwo moze kosztowac Cie odebraniem Ci GC czy tez obywatelstwa ,wizy turystycznej i nikt tutaj nie bedzie sie dlugo zastanawial a zrobi swoje .. na stronie Ambasady masz to wyjasnione: http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/consular.html
tomvspolak32 Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Ok.. dzieki Ale co ty gadasz.. jak ja bede mial inny paszporty .. to nie ze sie go odnowie tylko ze inne imie i wogole...lol
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.