sly6 Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Napisalem co sie moze stac,jak sie chcesz bawic z rzadem USA to Twoja sprawa ..Nie wiem czy wiesz ale poslugiwanie sie lewymi dokumentami jest gorzej widziane niz pobyt nielegalny ,wtedy to mozesz zapomniec o stalym pobycie i 10 adwokatow nie pomoze abys mogl kiedys wleciec na teren USA..
tomvspolak32 Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 OK... niewazne.. dzieki za odpowiedzi...Dobranoc
grodek Napisano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2009 Sly przyznam szczerze, że podziwiam iż Ci się chce w ogóle prowadzić tą dyskusję. Autor albo rzeczywiście ma 14 lat i jest wciąż głupim jak but dzieciakiem (i w takim wypadku wszechpotężny tatuś powinien się zająć sprawą), albo pijanym dorosłym, któremu się nudzi. Tak czy owak wątek moim zdaniem jest do zamknięcia, bo nie wnosi nic, a wprowadza tu poziom forum Onetu.
asiek_16 Napisano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2009 jaaaaaa nie mam pytań koleś, który założył temat jest ode mnie tylko 2 lata młodszy, a moi bracia bliźniacy, którzy mają po 6 lat są madrzejsi od niego gościu, a nie pomyślałeś, że ktoś życzliwy może pokazać Twoje posty np policji, oni dojdą do Ciebie po IP i amen z Tobą? Bo sory-ale chyba nikt o zdrowych zmysłach się nie chwali publicznie, że jak nie dostanie wizy bo już raz ją przesiedział to mu tatuś załatwi lewe dokumenty także uważaj bo ja też mam bogatego tate, dziadka też, mają układy w policji i w ogóle tylko jeden telefon i już po Tobie hahahahahha najwyraźniej to jest 14 latek, bo dzieci, którym się wydaje, że rodzice mają niewiadomo ile kasy mają w zwyczaju się tak przechwalać i zadawać takie idiotyczne pytania
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.