mir Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 Czesc ja byłem w ny tylko 6 dni wróciłem aby sprzedac mieszkanie . Mam pytanie czy ktos szłyszał cplc oni są na wyjezdzie z metra gdzie staje większosc pociągów . Powiedzieli mi ze jak z loterii to nic nie płacę za kurs języka angielskiego. a co myslicie o zoni . Dzięki sprzedaje mieszkanie and go Co myslicie o zoni a co cplc .gdzie start moze w dwóch podobne warunki.sly 6 to pawda ze nawet za ołowki rzad mi zapłaci bo ja z loterii. nikt nic nie wie o tych szkołach sorry
sly6 Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 a czego mam sie bac?nie rozumiem tego pytania tych szkol nie znam wiec po co mam pisac...
mir Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 ty jestes z usa i tych szkół nie znasz smieszne to ogólnonarodowe
gal Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 mir piszesz jak potluczony czy moglbys zadac pytanie na jakims poziomie bo chyba glowka salaty umialaby lepiej Oco ci wlasciwie chodzi
sly6 Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 mir moze zacznijmy od poczatku,,kazdy pod swoim nickiem ma skad jest a tam co jest napisane?nie kazdy musi takie cos wpisywac ale ja mam napisane jak sie maja sprawy..
mir Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 ja jestem w polsce ,ma zieloną kartę i chcę sprzedac moje nieruchomości.
gal Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 jezeli ktos szuka pomocy musi jakos wzglednie sformulowac pytanie aby dostac na nie odpowiedz to co ty piszesz to nie ma nog ani glowy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.