Iza1111 Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Chcialabym sie zapytac czy numer telefonu 0-300-700-120 jest to ten aktualny numer pod ktory trzeba zadzwonic aby umowic sie na spotkanie z Konsulem? Czy ktos moze mi powiedziec ile dzisiaj kosztuje minuta za polaczenie i ile zwykle trwa ta rozmowa przez telefon i jak dlugo sie czeka na spotkanie z Konsulem w Warszawie? Serdecznie dziekuje za pomoc i pozdrawiam.
Anarion Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Aktualny numer telefonu i opłata za połączenie na pewno są podane na stronie ambasady. Jeśli chodzi o długość połączenia, to mi umówienie się na rozmowę z konsulem zajęło ok. 6 minut ( ten człowiek przy telefonie zawsze najpierw udziela instrukcji, a potem dopiero jest ustalany termin spotkania). Na spotkanie z konsulem czeka się ok. 2-3 dni, chyba że może teraz w okresie przedwakacyjnym coś się zmieniło.
sly6 Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Termin spotkania z konsulem można uzyskać od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00 - 20:00 dzwoniąc pod numer: 0 703 700 120 - z telefonów stacjonarnych w Polsce (4,88 PLN za minutę) *740 94 00 - z telefonów komórkowych w Polsce (4,88 PLN za minutę) (48 22) 523 2000 - w Polsce i z zagranicy $7,11USD (22 PLN) za siedem minut płatne kartą Visa lub MasterCard Zanim Państwo zadzwonią, należy przygotować paszport. http://polish.poland.usembassy.gov/visas/n...w_to_apply.html ten numer 0-300 byl dobry ale rok temu radze zawsze sprawdzac takie cos na stronie Ambasady
Iza1111 Posted June 5, 2009 Author Report Posted June 5, 2009 Dziekuje BARDZO ZA POMOC!!!!! Aktualny numer telefonu i opłata za połączenie na pewno są podane na stronie ambasady.Jeśli chodzi o długość połączenia, to mi umówienie się na rozmowę z konsulem zajęło ok. 6 minut ( ten człowiek przy telefonie zawsze najpierw udziela instrukcji, a potem dopiero jest ustalany termin spotkania). Na spotkanie z konsulem czeka się ok. 2-3 dni, chyba że może teraz w okresie przedwakacyjnym coś się zmieniło. Serdecznie dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.