cornelai123 Napisano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2009 dziękuję wszystkim za wsparcie i przydatne informacje a w szczegolnosci --> sly i joannie30 to w takiem razie AMERICA WELCOME !
cobretto Napisano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2009 Witam mam małe pytanko wypełniam właśnie wniosek ds-156 i w rozmowie, z panią z konsulatu, gdy się umawiałem na spotkanie powiedziała mi, że mam wypełnić wszystko bez zostawienia wolnego pola. I czy w punkcie 40 jeżeli nikt mi nie wypełniał wniosku mam zostawić puste czy powpisywać brak albo nie dotyczy? Tak samo czy w punkcie 8,9 i 18 zostawić puste czy dać brak? Proszę o pomoc, bo na forum pisze inaczej i nie wiem czy dobrze wypełnię. Z góry dziękuje i pozdrawiam:)
asiek_16 Napisano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2009 ja w pkt, które mnie nie dotyczyły wpisywałam po prostu "NIE DOTYCZY" bo też mi mówiono, żebym pustych miejsc nie zostawiała
cobretto Napisano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2009 Ok to napisze tak jak Ty, tylko w 40 zostawię puste bo dałem na NIE i myślę, że przejdzie hehe dzięki wielkie
TomRz Napisano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2009 pkt 8 i 9 to chyba drugie imię i drugie nazwisko jeżeli takowych się nie posiada to jak dobrze pamiętam w tylko tych dwóch nie wpisuje się nic a w reszcie nie dotyczy lub brak
cobretto Napisano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2009 Jedni mówią tak drudzy tak... może ktoś doradzi co niedawno odebrał wizę? hehe
czarekkkkk Napisano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2009 jeśli cos Cie nie dotyczy wpisz - nie dotyczy
sly6 Napisano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2009 panią z konsulatu, gdy się umawiałem To nie jest osoba z Konsulatu i pamietaj o tym,,to sa osoby do umawiania osob i tylko tyle.
danik Napisano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2009 nawet jak Ci czegoś zabraknie we wniosku, to panowie, którzy zbierają te wnioski powiedzą Ci co masz uzupełnić, dopisać, itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.