cornelai123 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Mam takie pytanie.Jade z kolezanką do stanow turystycznie , nikogo tam nie znamy ,nie mamy zadnej rodziny i nie wiem co wpisac w miejsce "adres pod jakim się pani zatrzyma"?? czy to moze byc adres hostelu?? i na jakiej zasadzie to jest? jeszcze nie wiem gdzie sie zatrzymam ,bo do wyjazdu troche czasu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Moze byc adres hostelu-hotelu-motelu Wiele osoby tak lata do USA ze wpisujesz adres hotelu-motelu....i w tym nie ma nic dziwnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Albo możesz po prostu wpisać słowo "hotel" i miasto. Ja tak zrobiłam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goskako Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 a jesli wpisze sie tylko nazwe hotelu to czy nie wyglada to podejrzanie? do Joanna- czy wpisujac hotel dostalas wize?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Tak Ona dostala wize i nie dlatego ze tak napisala a dobrze tez wypadla na rozmowie,pokazala ze ma do czego wracac i ze wroci na czas i to jest wazne w tym wszystkim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Dokładnie tak, sly6. Możesz też wpisać nazwę hotelu, bo przecież możesz planować się w nim zatrzymać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornelai123 Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 wlasnie wrocilam z warszawy z wizą turystyczną (promesa na 10 lat ) ciesze sie strasznie !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Gratuluję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danik Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 bilet w dłoń i długaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
olencja0808_0808 Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Hey... Witam wszystkich serdecznie. Dzisiaj postanowiłam zapisać sie do Waszego forum-dlaczego?? Otrzymałam dzisiaj wizę na 10 lat. U.S.A. to juz nie marzenie-to rzeczywistość. Planuję przyjechać do Stanów turystycznie na 2 tyg. Tydzien w NY, tydzien w Miami Beach na plazy A może za kilka lat zdecyduje sie na dluzszy pobyt, ale wyłącznie w celach rozwoju zawodowego... Na razie robie male wywiady-gdzie/co warto zobaczyc.. Pozdrawiam, Olencja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.