cobretto Napisano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2009 Moje dodatkowe dokumenty to: papier ze szkoły, że się jeszcze uczę; zaproszenie od kuzynki z USA oraz kilka dokumentów od ojca z pracy, ponieważ on sponsorował mój wyjazd. Pytania brzmiały w ten sposób: 1) kim jest dla pana osoba do której się pan wybiera; 2) gdzie pracuje pana ojciec. Potwierdzam posty innych użytkowników, zachowanie przy okienku daje dużą szansę na zdobycie promesy. Pozdrawiam serdecznie cobretto Dodam tylko jeszcze, że nie musialem wogóle tych dokumentów przedstawiać
hciuku Napisano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2009 o wielkie Gratulacje promesa na 10 lat .. ja bede sie staral za rok o wize turystyczna ciekawe na ile mi dadza .. tez bym chcial na 10 lat Gratulacje bede sie staral pierwszy raz o wize ... pewnie tak za pierwszym razem nie dadza mi na 10 lat
nokian Napisano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2009 Ja w usa nigdy nie bylem i za pierwszym razem dostalem 10 lat
hciuku Napisano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2009 nokian a kiedy starales sie pierwszy raz o wize ?;>
MARKPIO Napisano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2009 Otrzymanie wklejki do paszportu to dopiero 50% szczęścia.To jest tylko promesa wizy!!!Dopiero na lotnisku w USA urzędnik po rozmowie z Tobą wpuści Cię do Stanów,ale też i może ,bez podania przyczyny zawrócić najbliższym samolotem do domu. To tyle!
hciuku Napisano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2009 MARKPIO co sie tak bulwersujesz czlowieku .. dla mnie otrzymanie tej promesy to będzie 100 % szczęścia .. To Tyle!
sly6 Napisano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2009 hciuk dla Ciebie to bedzie 100% szczescia a dla mnie cos innego,,,jak bym chcial komus przekazac ta promese za prawdziwych przyjaciol,,zdrowie ..Jak widzisz roznie to w zyciu jest i bywa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.