Gość miqhs Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 14 lipca LOT WAW-JFK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek123 Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 19 maja z Rzeszowa - Warszawa - Nowy Jork (JFK). Chciałem jeszcze zapytać jak jest z tą rezerwacją miejsca 24h przed odlotem czy to się odbywa przez internet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Ja przez internet mogłam tylko za dopłatą, to chyba zależy od klasy. Więc się szarpnęłam i dopłaciłam 60PLN/os żeby siedzieć tam, gdzie chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Koniecznie się odezwij, jak będziesz mogła. Jestem ciekawa jak lot i jak będzie I juz po wszystkim. Lot LOTem mily i komfortowy ale niestety 1,5 h opoznienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 No ale najważniejsze, że do przodu Spore opóźnienie, zmartwiłaś mnie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Niestety przez to opoznienie uciekl mi nastepny samolot, ale rzeczywiscie nie bylo problemu z dostaniem darmowego hotelu i przebookowania biletu na nastepny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość espe Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Ja przez internet mogłam tylko za dopłatą, to chyba zależy od klasy. Więc się szarpnęłam i dopłaciłam 60PLN/os żeby siedzieć tam, gdzie chciałam. W Locie i w większości innych lini (poza tanimi) jest darmowe wybranie miejsc przy odprawie on-line. Tyle że jest to możliwe nie wcześniej niż 24h przed wylotem. Jeżeli chce się wybrać miejsce samemu wcześniej, Np. fajne szerokie, dużo miejsca na nogi przy wyjściach awaryjnych, to niestety trzeba dopłacić. I to jest bez względu na klasę. Tzn. możliwe że w biznes jest to gratis i np. przy odpowiednim statusie miles&more (widziałem że rezerwując kilka dni temu rejs krajowy to nawet były podświetlone miejsca preferowane dla m&m). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Rezerwujac lot lufthansa mogłam wybrać sobie miejsce kiedy chce bez żadnej dopłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Trochę latam i tez dopiero pierwsze słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Tez bylam lekko zdziwiło, może to nowość. Mało tego, ta opłata przepada podczas przebukowywania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi