Skocz do zawartości

Pytanie!?

Hubertus39

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mój tata Będzie miał GC czy na niej będzie mógł na mnie mame i siostre złożyć papiery? Myślimy o stałym pobycie a mi zależy na tym żeby skończyć w PL 2 klase gim i iść do szkoły w usa. Ale na GC się długo czeka. Czy jest jakiś sposób żeby iść do szkoły do USA beż GC?

Napisano

A czy przed petycja Twoi rodzice byli juz razem malzenstwem ?

bo jak tak to Twoj Wujek mogl zlozyc papiery na Twoich rodzicow ,nie wiem czy teraz nie mozna czegos zmienic(Was do petycji dopisac)..Moze cos napisze Karina .

Napisano

Małżeństwem byli (są od 94r) Właśnie wujek nie pamięta czy składał na samego tate czy na mame też ale mama mówi ze były podawane też nasze dane

Z dwa tygodnie temu przyszło pismo do wujka w USA że petycje rozpatrzono pozytywnie i teraz czekamy na pismo do nas w PL. Wujek mieszka w ilinois niedaleko chicago w USA byłem na wizie turystycznej w 2007r

Napisano

Jak byly podawane dane i sa zlozone papiery to wszyscy dostaniecie wizy na pobyt staly i razem tez pojedziecie do USA jesli z rozmowa wyrobisz sie do 21 roku zycia ..No ale widac ze juz nie dlugo zostalo Wam do rozmowy w Ambasadzie,macie blizej niz dalej :D

Wazne ze jak przyjda papiery to za dlugo ich nie trzymac a odeslac je po wypelnieniu :)

Napisano

Wielkie dzięki. Już mi lżej :D

Ale tak mniej więcej ile czasu upłynie do rozmowy w ambasadzie i przekroczeniu granicy USA? skoro u wujka jest juz pismo? Tylko czekać aż u nas listonosz przyniesie.........

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...