sly6 Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 znajdz sobie kobiete z obywatelstwem i dostaniesz GC a wtedy... lub tez zaciagnij sie do legii cudzoziemskiej a po paru latach dostaniesz paszport francuski .
gal Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 Czy moze ktos slyszal o jakis prywatnych firmach recrutujacych na potrzeby armii??:(Naprawde niewiem jak moge to przeskoczyc:( odwiedz craigslist.com pierwsze z brzegu ogloszenie http://newyork.craigslist.org/que/gov/1238885608.html
pretorianin Napisano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 Nikt nie przyjmie obcokrajowca do sluzb specjalnych:(Niestety...napoczatku jak kazdy musze odsluzyc swoje....a dopiero potem jesli bede mial pozytywna opinie przelozonego....to moge wziasc udzial w testach.....ale dluga droga do tego:(Najwazniejsze aby sie zalapac gdziekolwiek...apotem skorzystac z polskiej sklonnosci do kombinacji:)
gal Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 Zwroc uwage na ten kawalek Must Be Citizen/Green Card Holder/Visa (Must Have Been In Country For 2 Years and Have I-20, I-94, Work Authorization Card, Social Security Card)
gal Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 Nikt nie przyjmie obcokrajowca do sluzb specjalnych:(Niestety...napoczatku jak kazdy musze odsluzyc swoje....a dopiero potem jesli bede mial pozytywna opinie przelozonego....to moge wziasc udzial w testach.....ale dluga droga do tego:(Najwazniejsze aby sie zalapac gdziekolwiek...apotem skorzystac z polskiej sklonnosci do kombinacji:) mniej wiecej tak jak piszesz armia to panstwo w panstwie i jest tam wszystko (w doslownym tego slowa znaczeniu)
pretorianin Napisano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 Dzieki za to ogloszenie:)Widzisz ale nie przeskocze tego pobytu minimalnego:(Niestety. Sprobuje skontaktowac sie z ta kobieta i zobaczymy czy moze cos mi zasugeruje.....Poniewaz niewierze w to ze meksykanie w us army byli tu wczesniej legalnie:)
gal Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 gal mialem na mysli te osoby ktore beda isc z tego programu ,ktore nie maja GC ani tez obywatelstwa..Pamietasz ten akrtykul ze tych pozwolen ma byc malo. Mowisz o Meksykanach to sie ich spytaj jak Oni to robia...i czy to jest prawda jesli.. Sly osoba rekrutujaca ma za zadanie nabor nie wazne co jak i gdzie. Wiesz dlaczego tylu rekrutujacych zolniezy popelnia samobojstwa bo pracuja pod straszna presja ma byc glowa (czyli musi byc nabor) a selecja wierz mi odbywa sie duzo potem Pracuje to tak jak kazda agenda rzadowa, czyli jest pula pieniedzy na wojsko i tyle i tyle musi byc zapelnione nowymi rekrutami a potem jest tzw naturalna selekcja Jak w kazdej agencji rzadowej wszystko kreci sie wokol kasy od rzadzenia sa ci z West Point
gal Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 Dzieki za to ogloszenie:)Widzisz ale nie przeskocze tego pobytu minimalnego:(Niestety.Sprobuje skontaktowac sie z ta kobieta i zobaczymy czy moze cos mi zasugeruje.....Poniewaz niewierze w to ze meksykanie w us army byli tu wczesniej legalnie:) jasne ze nie ale maja do wybory byc nielegalnie w usa albo isc do armii i dostac papiery wierz mi wszystko jest do przeskoczenia. rekrutujacy ma dokladne wskazowki jak
gal Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 W armii amerykanskiej jest 30 tysiecy zolnierzy obcokrajowcow. Zielone karty wreczono im tuz przed poligonem (czytaj cwiczeniami kwalifikacyjnymi)
pretorianin Napisano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 Wiem..jak w kazdej armii....Jestem sklonny podpisac kontrakt na 5 lat jesli tylko dostane taka szanse.Najgorsze sa poczatki...najtrudniej jest pokonac ta wstepna biurokracje.....A potem w armii mozna naprawde dojsc do czegos,jesli tylko czlowiek tego pragnie kocha to robi:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.