sly6 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 15 Lipca 2009 zadne agnecje do tego nie sa potrzebne bedzie cos widac 1 sieprnia, wtedy kto bedzie mogl to pojedzie do Ambasady i zalatwi wize jesli bedzie sie kwalifikowac.I tyle w tym temacie agencja Ci nie zagwarntuje nic oprucz wziecia kasy..
mezzi Napisano 15 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2009 tez mi sie tak wydaje ze mozna to samemu ogarnac tylko trzeba wiedziec co i jak. mam wujka w toronto ktory ma firme i ciekawy jestem jakie musi spelniac warunki ta firma zeby np mogl mnie zatrudnic zgodnie z tym programem... a i pewnie latwo nie bedzie dostac sie na ten program jesli wyjedzie tylko 300-500 osob jak to gdzies czytalem.
sly6 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 15 Lipca 2009 Wiec zaczekajmy do 1 sierpnia i wtedy bedzie wiadomo o warunkach ... w sam raz wypada w sobote 1 sierpnia wiec od poniedzialku bedzie mozna jechac po wize
danielgar Napisano 15 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2009 tez mi sie tak wydaje ze mozna to samemu ogarnac tylko trzeba wiedziec co i jak. mam wujka w toronto ktory ma firme i ciekawy jestem jakie musi spelniac warunki ta firma zeby np mogl mnie zatrudnic zgodnie z tym programem... a i pewnie latwo nie bedzie dostac sie na ten program jesli wyjedzie tylko 300-500 osob jak to gdzies czytalem. wszystko co tu pisze wynika z obserwacji u naszych sąsiadów, nie mam pewności ze w Polsce bedzie dokładnie tak samo: viza z YMP jest viza na której możesz pracować gdzie chcesz i u ilu pracodawców chcesz. zastrzeżenia ze jak będziesz pracować przy dzieciach , służbie zdrowia to musisz dodatkowo przejść badania lekarskie w Polsce na swój koszt.
sly6 Napisano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 20 Lipca 2009 http://www.ottawa.polemb.net/files/doc/umo...20mlodziezy.pdf
mezzi Napisano 20 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2009 szkoda tylko ze nadal nie ma zadnych konkretow, zatem nadal czekamy do 1 sierpnia
danielgar Napisano 20 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2009 wszystkie konkrety masz w podpunktach czyli sa 4 podprogramy YMP ( 3 dla studentów i jeden dla wszystkich ) @sly , gdzie Ty to dorwałeś? w intelligent pracujesz czy jak?
mezzi Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 chodzilo mi raczej o warunki na jakich bedziemy sie o to wszystko mogli starac, wiem, czytalem wszystko dla kogo to jest, ale zadnych szczegolow na temat warunkow nie ma (kasa, wymagania itp)
sly6 Napisano 21 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 to bedzie znane 1 sierpnia ..pozostalo 10 dni do tego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.