mezzi Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 Mysle ze bedzie malo osób z PL, ale za to kilka repatriantów z USA którzy nie moga odnaleźć sie w Polskiej rzeczywistości ,podobnie jak ja ;] widze, ze jedziemy tym samym Pociagiem trzeba trzymac sie kupy, tego nikt nie ruszy ;]
sly6 Napisano 22 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 to dobrze ze umiecie sie odnalesc tam,,widac ze ja nadal szukam czegos co trudno jest odnalesc nawet zagranica (milosc,przyjaciele od serca)ze nikt nie wyroluje,nie oszuka ,nie zrobi z Ciebie glupka ..
mezzi Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 ja znalazlem chyba ta najwazniejsza rzecz tam wiec dlatego mnie tak ciagnie spowrotem.. tak czy tak pamietaj ze nie wazne gdzie to znajdziesz, wazne zeby o to walczyc!
sly6 Napisano 22 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 heheh wlaczyc o przyjazn-milosc-pomoc jak niby ma byc to normalna sprawa i rzecz na tym swiecie ? To dobrze ze to odnalazles,dostales ..Wiec sie temu nie dziwie.
danielgar Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 offtop Moge sie zapytać czym sie zajmujecie w Polsce? Jesteście o 2 w nocy i o 8 rano, ja jestem na etapie poszukiwania pracy(wow 1200zl) wiec moge sobie pozwolić na to aby kłaść sie o 2-3 nad ranem i wstawać o 10-11. Ale jak Wy to robicie , mając prace?
danielgar Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 www.luccamentone.com dobra nutkę masz na głównej
Rademedes Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 tak w temacie to szukalem DJ'a do klubu w USA, co prawda nie New York, ale nie mozna narzekac :-) normalnie chetnych brak, same dzieciaki z iPodami
mezzi Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 Rademedes jesli dalej potrzebujesz to znam wielu dobrych djow z usa nie tylko z nyc a tak btw, jak i tak juz jest off top .. masz zapelniona skrzynke PW
sly6 Napisano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 31 Lipca 2009 juz jest na stronie Ambasady Kanady oraz forum o tym programie kto sie kwalifikuje itp.. zachecam do zapoznania sie z tymi informacjami w tym temacie : http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=14186 i prosze nie zakladac nowych tematow bo juz jest napisany temat o tym programie a teraz zamykam ten temat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.