Skocz do zawartości

Dnia 1 Sierpnia 2009 Roku Rozpocznie Się Program Mobilności Młodzieży

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mysle ze bedzie malo osób z PL, ale za to kilka repatriantów z USA którzy nie moga odnaleźć sie w Polskiej rzeczywistości ,podobnie jak ja ;]

widze, ze jedziemy tym samym Pociagiem :) trzeba trzymac sie kupy, tego nikt nie ruszy ;]

• Odpowiedzi 39
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

to dobrze ze umiecie sie odnalesc tam,,widac ze ja nadal szukam czegos co trudno jest odnalesc nawet zagranica (milosc,przyjaciele od serca)ze nikt nie wyroluje,nie oszuka ,nie zrobi z Ciebie glupka ..

Napisano

ja znalazlem chyba ta najwazniejsza rzecz tam wiec dlatego mnie tak ciagnie spowrotem.. B) tak czy tak pamietaj ze nie wazne gdzie to znajdziesz, wazne zeby o to walczyc! :)

Napisano

heheh wlaczyc o przyjazn-milosc-pomoc jak niby ma byc to normalna sprawa i rzecz na tym swiecie ?

To dobrze ze to odnalazles,dostales ..Wiec sie temu nie dziwie.

Napisano

offtop

Moge sie zapytać czym sie zajmujecie w Polsce?

Jesteście o 2 w nocy i o 8 rano, ja jestem na etapie poszukiwania pracy(wow 1200zl) wiec moge sobie pozwolić na to aby kłaść sie o 2-3 nad ranem i wstawać o 10-11.

Ale jak Wy to robicie , mając prace?

Napisano

Rademedes jesli dalej potrzebujesz to znam wielu dobrych djow z usa nie tylko z nyc :) a tak btw, jak i tak juz jest off top .. masz zapelniona skrzynke PW B)

• 2 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...