ilakila Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Czy osoby lecace w biznes class maja wieksze szanse na wpuszczenie do usa??
Joanna30 Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Takie same, jak ci w ekonomicznej. Po wyjściu z samolotu nikt nie ma na czole napisane, którą klasą leciał. A nawet jakby, to ten fakt niczego by nie zmienił.
sly6 Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Tak jak napisala kolezanka,jak bede miec ale a do tego cos bedzie w komputerze to taka osoba ma mala szanse na wpuszczenie do USA .. plus jest taki ze sie idzie 1 przed klasa turystyczna
ilakila Posted July 3, 2009 Author Report Posted July 3, 2009 Tak jak napisala kolezanka,jak bede miec ale a do tego cos bedzie w komputerze to taka osoba ma mala szanse na wpuszczenie do USA ..plus jest taki ze sie idzie 1 przed klasa turystyczna jak czesto w roku mozna latac do usa na 3 tygodnie?? jak czesto w roku mozna latac do usa na 3 tygodnie?? czy moga byc problemy z wjazdem ,bardzo prosze o odpowiedz
ela-ogonek Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 czy moga byc problemy z wjazdem ,bardzo prosze o odpowiedz Mysle ze raczej nie jezeli nie przekraczasz daty pobytu i wszystko jest legalnie a jakie sa twoje cele podrozy, skoro tak czesto latasz do USA ale jezeli wszystko jest legalnie nie ma sie czym przejmowac A latac mozesz ile chcesz jezeli cie na to stac
sly6 Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 jak bedziesz latac sobie na krotki okres czasu do USA to czym sie przejmujesz? a masz wize z literka M aby sobie tak latac? ela w tym przypadku moze nie byc problemu ale co innego jak osoba leci na 6 miesiecy ,wraca do Polski na krotszy okresu i znow leci,tutaj moga sie pojawic problemy,jak narazie na forum nie bylo przypadku aby kogos zawrocili bo byl kilka razy w roku po 2-3 tygodnie w USA
ilakila Posted July 3, 2009 Author Report Posted July 3, 2009 dziekuje za odpowiedz ,byłam w czerwcu na 11 dni teraz chce poleciec we wrzesniu lub na poczatku pazdziernika na 3 tygodnie,myslicie ze bedzie ok??
ela-ogonek Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 dziekuje za odpowiedz ,byłam w czerwcu na 11 dni teraz chce poleciec we wrzesniu lub na poczatku pazdziernika na 3 tygodnie,myslicie ze bedzie ok?? Dla mnie jak najbardziej ok nie ma sie co martwic ale pytania pewnie beda pytac po co i dlaczego ale to nie regula wiec nie ma sie co martwic milego pobytu
sly6 Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 a masz na wizie litere M,masz wazny paszport a po bilecie bedzie widac ze tyle czasu bedziesz w USA to nie powinno byc problemu Pamietaj ze urzednik znow Ci zada pytanie po co przylecialas,co bedziesz robic
ilakila Posted July 3, 2009 Author Report Posted July 3, 2009 mam dłuższy urlop i chce jechac na wakacje ,paszport mam z literka m
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.