Vabio Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 WItam, jestem obywatelka USA(urodzilam sie w Stanach) i obecnie studiuje. Moj narzeczony mieszka w Polsce i chcemy wziasc slub w Stanach za pomoca wizy K1. Problem polega na tym ze jest wymagane zaswiadczenie tzw,,,Affidavit of Support,,. Ze wzgledu na to ze nadal studiuje i nie utrzymuje sie sama nie moge wykazac ze moge utrzymac narzeczonego. Nie mam tez nikogo kto by mi podpisal ,,co-sponsor,,. Nie wiemy co mamy zrobic...prosze o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Musisz miec kogos kto podpisze papiery na sponsorowanie,inaczej papiery beda odrzucone . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vabio Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 A czy sponsorowanie moze byc tylko i wylacznie od strony obywatela USA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 masz na mysli podpisanie affidavit of support? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vabio Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 Tak dokladnie o tym mowie, przepraszam za brak spojnosci i konkretnie zadawanych pytan. W rozwinieciu mialam na mysli czy narzeczony moze wykazac ze jest w stanie utrzymac sie indywidualnie badz przy pomocy rodziny zamieszkalej na stale w polsce nie posiadajacej wizy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.