mezzi Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 Witam, chcialem zapytac czy orientujecie sie jak wyglada odprawa wizowa w dublinie (chodzi mi o i94 dawane wlasnie tam na lotnisku juz w dublinie i pozniej bez zadnej odprawy odbiera sie tylko bagaze i idzie do wyjscia juz na lotnisku w usa) Moje pytanie dokladnie dotyczy tego czy to dotyczy wszystkich lini lotniczych jakie odlatuja z lotniska w dublinie czy tylko tych aer lingus? znalazlem ze lata tez continental do newark i nie jestem pewien odnosnie tej odprawy, z gory dzieki za pomoc.
danielgar Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 i94 dostaniesz bez znaczenia jaka linia lecisz, oczywiście jak lecisz do stanów W stanach tylko odbierasz bagaż i oddajesz deklaracje celna.
mezzi Napisano 21 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 wlasnie znalazlem lot continentalem do newark i jest tanszy niz aer lingus i sie zastanawiam czy nie lepiej leciec wlasnie continentalem.. ogolnie zamieszanie z tym lotem przez dublin... ale dzieki za pomoc !
danielgar Napisano 21 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2009 spoko , ja leciałem z Dublina Delta 2 razy do NYC. Nie powiem ze dobry ten pomysł z cala procedura przed lotem.
sly6 Napisano 15 Maja 2010 Zgłoś Napisano 15 Maja 2010 Witam Wiele osob na tym forum sie pytalo o takie cos i teraz poszukalem na necie takiego forum gdzie to jest ladnie opisane oraz pokazane sa fotki : http://lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/17...ie_uwagi-2.html Mysle ze to jest dobre wyjscie dla kogos kto sie boi czy go cofna,bo tak mozna zostac w Irlandii a nie byc cofnietym w USA po kilku godzinach lotu.
Elmerzak Napisano 17 Maja 2010 Zgłoś Napisano 17 Maja 2010 Napiszcie proszę cos bliżej o tej odprawie w Dublinie? Ktoś ją przechodził? Łatwiej niż w USA czy jeden...?
sly6 Napisano 17 Maja 2010 Zgłoś Napisano 17 Maja 2010 czy teraz ten link do forum lotnictwo dobrze dziala?prosze o odpowiedz jak nie to napisze jak sie szuka tego posta o odprawie paszportowej w Irlandii
Elmerzak Napisano 17 Maja 2010 Zgłoś Napisano 17 Maja 2010 czy teraz ten link do forum lotnictwo dobrze dziala?prosze o odpowiedz Tak, teraz działa. Dzięki.
sly6 Napisano 29 Marca 2011 Zgłoś Napisano 29 Marca 2011 od 2009 Shannon i od 2010 roku Dublin ma byc tez kontrola celna-zywnosci itp na tych lotniskach wiec wysiadajac w USA trzeba wziasc aby bagaz i tyle http://www.dhs.gov/xnews/releases/pr_1226939524527.shtm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.