Marick1 Napisano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2005 Mam promese na 10 lat. W Stanach wbito mi wize na 6 miesiecy. Wrocilem po 5 miesiacach. Po jakim czasie moge teraz znowu odwiedzic znajomych w USA?
SantaCruz_CA Napisano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2005 chocby dzis ;-) w koncu nie przekroczyles czasu, na ktory pozwolono Ci wjechac... :-)
jarzynka Napisano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2005 jasne na pewno nie bedzie to podejrzane, ze ktos "turystycznie" spedza 5 miesiecy, a za pare dni znowu dobija sie do USA Przynajmniej moj zdrowy rozsadek mowi mi, ze to "naciagane", ale jesli sie uda to sie pochwal
SantaCruz_CA Napisano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2005 jasne na pewno nie bedzie to podejrzane, ze ktos "turystycznie" spedza 5 miesiecy, a za pare dni znowu dobija sie do USA Przynajmniej moj zdrowy rozsadek mowi mi, ze to "naciagane", ale jesli sie uda to sie pochwal masz racje, ale wiesz o co mi chodzilo ;-)
sly6 Napisano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 to zalezy od urzednika na lotnisku,ale ja bym poczekal z pare miesiecy 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.