Marick1 Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Mam promese na 10 lat. W Stanach wbito mi wize na 6 miesiecy. Wrocilem po 5 miesiacach. Po jakim czasie moge teraz znowu odwiedzic znajomych w USA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 chocby dzis ;-) w koncu nie przekroczyles czasu, na ktory pozwolono Ci wjechac... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarzynka Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 jasne na pewno nie bedzie to podejrzane, ze ktos "turystycznie" spedza 5 miesiecy, a za pare dni znowu dobija sie do USA Przynajmniej moj zdrowy rozsadek mowi mi, ze to "naciagane", ale jesli sie uda to sie pochwal Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 jasne na pewno nie bedzie to podejrzane, ze ktos "turystycznie" spedza 5 miesiecy, a za pare dni znowu dobija sie do USA Przynajmniej moj zdrowy rozsadek mowi mi, ze to "naciagane", ale jesli sie uda to sie pochwal masz racje, ale wiesz o co mi chodzilo ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 to zalezy od urzednika na lotnisku,ale ja bym poczekal z pare miesiecy 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.