minimalistik Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Witam . Jakiś czas temu zlorzylem papiery do urzedu Imigracyjnego o przyznanie reentry permit . Dostalem list o pomyślnym rozpatrzeniu mojego wniosku i termin spotkania na 30 lipca . i teraz moje pytanie. Wie ktoś jak przebiega to spotkanie ?? To chodzi tylko o zlorzenie odcisków palców czy pytają też po co i dlaczego wyjeżdzam ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastinasti Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Witam . Jakiś czas temu zlorzylem papiery do urzedu Imigracyjnego o przyznanie reentry permit . Dostalem list o pomyślnym rozpatrzeniu mojego wniosku i termin spotkania na 30 lipca . i teraz moje pytanie. Wie ktoś jak przebiega to spotkanie ?? To chodzi tylko o zlorzenie odcisków palców czy pytają też po co i dlaczego wyjeżdzam ?? Witam Jak dlugo czekales od zlozenia wniosku do rozmowy? I czy tam trzeba jakis konkretny powod podac, dlaczego sie wyjezdza? Z gory dziekuje za odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karina Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 WitamJak dlugo czekales od zlozenia wniosku do rozmowy? I czy tam trzeba jakis konkretny powod podac, dlaczego sie wyjezdza? Z gory dziekuje za odpowiedz. znam wiele przypadkow kiedy odmowiono re-entry permit, bo dana osoba badz to podala blahy powod badz nie podala wcale. Aby utrzymywac status rezydenta nalezy mieszkac w USA - jesli chce sie wyjechac poza USA na dluzszy czas wtedy trzeba miec okreslony do tego powod, ktory trzeba wpisac w dokumenty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.