sly6 Napisano 3 Września 2009 Zgłoś Napisano 3 Września 2009 nadal sa odmowe i jak urzednik zobaczy ze faktycznie nie chcesz teraz byc tam na stale i nie dalekiej przyszlosci to bedziesz miec wize w kieszeni... kiedys jeszcze pare dobrych lat temu procent odmow byl w wysokosci prawie 50% a teraz tzn roku temu to bylo kolo 14%,,dla jednych to jest duzy spadek i radosc a dla innych prog nie do przeskoczenia ...
patrycja_d21 Napisano 4 Września 2009 Zgłoś Napisano 4 Września 2009 dziękuję za odpowiedź, z opowiadań moich znajomych wynika, że pod ta ambasadą USA codziennie były tłumy ludzi czy wiecie może czy teraz też tak jest??
sly6 Napisano 4 Września 2009 Zgłoś Napisano 4 Września 2009 a Ci znajomi kiedy byli po wize?jak byli w latach 90- i na samym poczatku lat 2000 to tak bylo..czasami takie cos jest jak jada studenci na work i travel-camp ..Bo teraz nie ma duzych tlumow i okres oczekiwania na rozmowe wynosi 1-3 dni kiedys sie czekalo o 2 -3 tygdonie
patrycja_d21 Napisano 4 Września 2009 Zgłoś Napisano 4 Września 2009 tak to bylo dawno temu mam takiego stresa przed ta rozmowa! Najchętniej zrezygnowałabym z tego spotkania:/
sly6 Napisano 4 Września 2009 Zgłoś Napisano 4 Września 2009 Dawniej a dzis dawniej bylo wiecej odmow,wiecej osob sie staralo wiec i wiekszy byl stres a teraz widac jest tak samo ze stresem chociaz liczba odmow jest mniejsza ,,jak mozesz to sie dobrze wyspij przed sama rozmowa a reszta to sama zobaczysz L(
anti Napisano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 4 Września 2009 naprawde nie ma sie co stresowac! ja niepotrzebnie sie stresowalem! (i nie spalem cala noc wczesniej ) ludzi jest baaaaaaaaardzo malo. jak bylem to tylko 3 konsuli przyjmowalo (a zwykle chyba 5 o ile sie nie myle?). niecala minuta i bylem juz z glowy
patrycja_d21 Napisano 7 Września 2009 Zgłoś Napisano 7 Września 2009 mam nadzieje, że u mnie też pójdzie gładko;/ czym bliżej terminu mojej wizyty tym większy stres:), właściwie nawet nie wiem dlaczego;) moze dlatego , że pierwszy raz:)
sly6 Napisano 7 Września 2009 Zgłoś Napisano 7 Września 2009 a moze ze chcesz na 100% dostac wize.ze tam zostaniesz a to wyjdzie na rozmowie itp.Ty sama wiesz co jest i po co idziesz po wize i czasami tak wlasnie dziala organizm lub tez taka juz sie urodzilas z takim czyms a nie lecisz po to aby tam zostac-byc nielegalnie a organizm swoje robi...
patrycja_d21 Napisano 7 Września 2009 Zgłoś Napisano 7 Września 2009 no wlasnie ja chce dostac leciec na 2 tyg urlopu i wracac sama nie wiem czemu mam takiego stresa!! chyba na na egzaminach na studiach mam mniejszy stres niz przed ta rozmową sory ze ja tak tylko o tym;)
sly6 Napisano 7 Września 2009 Zgłoś Napisano 7 Września 2009 mozesz pisac o tym bo to Cie dotyczy wlasnie tak to odbierasz, nie wiem co Ci mozna poradzic ale mi np pomaga sen ale i tak odczuwam swoje potem...zobacz po sobie co Ci moze obnizyc stres
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.