patrycja_d21 Napisano 7 Września 2009 Zgłoś Napisano 7 Września 2009 tak zrobie:)! a co mnie wkurza, że przez to spotkanie mam zarwany cały dzień dlatego pytalam jak jest z ilością odmów oraz ilością ludzi starających się o wize, czy opłaca mi sie tam jechac:)
patrycja_d21 Napisano 7 Września 2009 Zgłoś Napisano 7 Września 2009 naprawde nie ma sie co stresowac! ja niepotrzebnie sie stresowalem! (i nie spalem cala noc wczesniej ) ludzi jest baaaaaaaaardzo malo. jak bylem to tylko 3 konsuli przyjmowalo (a zwykle chyba 5 o ile sie nie myle?). niecala minuta i bylem juz z glowy anti a czy mogłabym wiedzieć o co przykładowo pytaja i ile trwa taka rozmowa??
sly6 Napisano 7 Września 2009 Zgłoś Napisano 7 Września 2009 rozmowa moze trwac od paru min do np 10 min ...zakres pytan jest duzy i jedni odpowiadaja na pytania zwiazane z rodzina-przyjaciolmi do ktorych jada,,co robia w polsce-jak im idzie nauka itp...reszte poczytasz na forum
patrycja_d21 Napisano 7 Września 2009 Zgłoś Napisano 7 Września 2009 ok, dziekuje za odpowiedzi na moje pytania:)
anti Napisano 7 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 7 Września 2009 pytali sie na ktorym roku studiuje, co studiuje, czy pierwszy raz sie ubiegam o wize, czy pracuje na caly etat, gdzie, dokad lece i czy sam . dokladnie te pytania. odpowiedzialem zgodnie z prawda i tyle . Najwazniejszy usmiech na buzi bo i konsul sie usmiecha i atmosfera inna . nawet jak masz stresa to z usmiechem idz! ja tak wlasnie szedlem powodzenia!!
patrycja_d21 Napisano 8 Września 2009 Zgłoś Napisano 8 Września 2009 a przepraszam, że pytam starałeś sie pierwszy raz?
patrycja_d21 Napisano 8 Września 2009 Zgłoś Napisano 8 Września 2009 a czy będąc tam dużo osób otrzymało odmowy??
anti Napisano 8 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 8 Września 2009 przede mna byly 3 osoby i wszystkie dostaly wiec luz
sly6 Napisano 8 Września 2009 Zgłoś Napisano 8 Września 2009 patrycja nie patrz na to ile osob dostaje a ile nie dostaje bo mozesz tak sie zakrecic ze wyjdziesz bez wizy...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.