Mateusz007 Napisano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam, wiem ze było mnóstwo tematów na ten temat, lecz postanowiłem napisać Mam obywatelstwo USA , wzieliśmy śłub w Polsce. Teraz jestem w USA i wysłałem aplikacje o przyznanie wizy imigracyjnej dla żony chodzi mi o poszczególne etapy NAO NAO2 NVC dostało NVC zakończone INTERVIEW jakie teraz musze zbierać papiery żeby przejść te etapy szybko. Na forum pisze duzo ale nie wiem co w konkretnych etapach będą ode mnie wymagali. Rozłąka nie służy pozdrawiam i prosze o pomoc
KW Napisano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2009 na poczatk czekanie na zatwierdzenie I-130 potem bedzie troche zabawy z NVC, poczytaj temat "CR1 mila juz ktos spotkanie" zobacz tez tu: http://www.visajourney.com/examples/NVC_Pr...wchart_v1-2.pdf i poszukaj co jest na stronie NVC.gov
Mateusz007 Napisano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2009 a co jak sie zrobi maly blad w formularzu bioograficznym... chodzi mi o zle podane miejsce urodzenia jednego z rodziców ( pomyłka ), którą zobaczyłęm juz po wysłaniu formularzu sie chce jak najlepiej a wychodzi jak najgorzej co w takim wypadku zrobic ?
karina Napisano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2009 nic nie robic, to blad malej wagi, nie powinno byc zadnych problemow.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.