jabba1 Napisano 2 Września 2009 Zgłoś Napisano 2 Września 2009 Witam wszystkich bo to mój pierwszy post Mam do Was pytanie, z racji tego, że USA zawiesiło nam udział w loterii powiedzcie mi czy inne państwa przeprowadzają coś takiego? np Australia? Loteria wizowa jest tylko czyms zarezerwowanym dla USA?
gal Napisano 2 Września 2009 Zgłoś Napisano 2 Września 2009 Witam wszystkich bo to mój pierwszy post Mam do Was pytanie, z racji tego, że USA zawiesiło nam udział w loterii powiedzcie mi czy inne państwa przeprowadzają coś takiego? np Australia? Loteria wizowa jest tylko czyms zarezerwowanym dla USA? Australia i Kanada maja zdrowsze przepisy emigracyjne Nie robia niczego takiego jak loteria wizowa
jabba1 Napisano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2010 Czyli ogółem jedynym Państwem które robi loterie wizowe jest tylko USA?
sly6 Napisano 18 Października 2010 Zgłoś Napisano 18 Października 2010 chyba tak,,,ale sa inne Panstwa gdzie nie liczy sie szczescie a to co masz w glowie-w rekach itd
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.