jabba1 Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Witam wszystkich bo to mój pierwszy post Mam do Was pytanie, z racji tego, że USA zawiesiło nam udział w loterii powiedzcie mi czy inne państwa przeprowadzają coś takiego? np Australia? Loteria wizowa jest tylko czyms zarezerwowanym dla USA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Witam wszystkich bo to mój pierwszy post Mam do Was pytanie, z racji tego, że USA zawiesiło nam udział w loterii powiedzcie mi czy inne państwa przeprowadzają coś takiego? np Australia? Loteria wizowa jest tylko czyms zarezerwowanym dla USA? Australia i Kanada maja zdrowsze przepisy emigracyjne Nie robia niczego takiego jak loteria wizowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabba1 Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 Czyli ogółem jedynym Państwem które robi loterie wizowe jest tylko USA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 chyba tak,,,ale sa inne Panstwa gdzie nie liczy sie szczescie a to co masz w glowie-w rekach itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.