sly6 Napisano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Witajcie ktos o takim czyms juz slyszal w Polsce lub tez kupil mlodej parze losy na loterie lub tez kupony na duzego lotka itp ? tez slyszalem o takim czyms ze mloda para zazyczyla sobie butelki z winem zamiast kwiatow (zaden tam jabol ) milego dlugiego weekendu Wam zycze bawcie sie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gal Napisano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nie slyszalem w Polsce, ale mam wielu znajomych tu w USA, ktorzy praktykuja tego typu prezenty na rozne okazje nie tylko slubne. Raz nawet (byla to zdrapka) mlodzi wygrali 2,500 dolarow. Aczkolwiek nie kazdy sie zna na tego rodzaju prezentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2009 gal jak widac unas to jest nowosc bo dopiero od 2-3 tygodni o tym uslyszalem a dzis w kolekturze pewna Pani kupila pare kuponow na duzego lotka dla mlodej pary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jwm Napisano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2009 hej jak nowosc??? znajomi trzy lata temu dostawali kupony totolotka. Slyszałam o mlodych ktorzy zamiast kwiatków dostawali krzewy ogrodowe ( kwestia gustu ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2009 moze i nie nowosc ale kiedys nie bylo o tym slychac az tak a teraz co jakis czas sie o tym slyszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunek Napisano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2009 CZesc Wlasnie jakies 2 miesiace temu szlam na wesele i mlodzi wlasnie zamiast kwiatow zazyczyli sobie kupony totolotak. Ale jakies 3 lata temu wiem ze byla moda zamiast kwiatow przynosic mlodym pluszaki ktore potem byly dawane do domow dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rademedes Napisano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2009 tez slyszalem o takim czyms ze mloda para zazyczyla sobie butelki z winem zamiast kwiatow (zaden tam jabol ) wszystko zalezy od tego, co dla kogo znaczy wino :-) ja na ostatnim zaproszeniu na slub (w Polsce) dostalem wlasnie taka adnotacje, ze zamiast kwiatow wino, no i jeszcze jedna (jak dla mnie troche nie na miejscu), zamiast prezentow gotowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2009 lepsza gotowka, nawet niewielka niz trzy miksery i cztery takie same zelazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milka83 Napisano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Zauwazylam tez, ze dosc popularne robi sie obdarowywanie zdrapkami (lottery) jako wedding favors, czyli panstwo mlodzi ukladaja na stole zdrapki jako prezent dla gosci weselnych. Mozna nawet zamowic specjalne zdrapki z 1 centem ktory sie odczepia i uzywa do zdrapywania bileciku. Ciekawy pomysl ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 6 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2009 mozna dac kase i moze czasami lepiej niz dostac zestaw garnkow z wyprzedazy za 9,99 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.