cat Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Witam. Mam takie pytanie. Ile czasu trwa odprawa na lotnisku w Warszawie. Nie mam zielonego pojęcia jak to wszystko wyglada na lotnisku w Warszawie. Jak wczesnie mam przyjechac żeby zdążyć na samolot. Czy długo są sprawdzane bagaże, paszporty, czy są robione jakieś zdjęcia, odciski palców-jak dłogo to wszystko trwa??? Proszę o odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Zawsze zalecają, żeby przy lotach międzynarodowych być dwie godziny przed odlotem. Wtedy na pewno ze wszystkim się zdąży. Zdjęć nie robią i odcisków paclów też nie pobierają Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 jak lecisz lotem bezposrednio powinnas byc na lotnisku na 3 godz przed odlotem,jak z przesiadka to 2 godz.. skanowanie odciskow palcow oraz zdjecia masz juz w USA a jak lecisz bezposrednio do USA z Warszawy to : http://polish.poland.usembassy.gov/visas/d...migracyjny.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigRed Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Najpierw zdasz Walizy< pokazujesz bilet i paśport> , jakieś 2-3 godziny przed odlotem, następnie jesteś na jakąś godzinę wolny... możesz w tym czasie sobie coś zjeść. Pozniej gdy juz przejdziesz odprawę paszportową, sprawdzają wizy, klepią odciski, to wchodzisz do poczekalni i .. zas masz czas, < Z tym, że już nie możesz wyjść poza bramki..> aż nie zawołają przez megafon, że samolot podstawiony i można powoli wstawać.. Najpierw dziadki, opiekunowie z małymi dziećmi a później cała rzesza potencjalnych zdrowych robotników ;-). Sly ja odciski miałam w PL tylko chyba po jednym paluszku, ale fakt zdjęcia to już na lotnisku w USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.