Wooloomooloo Napisano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Września 2009 Może osobiście nie masz nic do stracenia, ale możesz po raz kolejny podnieść odsetek odmów... nie mam pojęcia czemu nie dostałem wizy jak sie starałem po raz pierwszy. nic nie ukryłem. miałem ponad rok szkoły do ukonczenia...jak nie dostane i tym razem to startuje po F1 na kurs ang w USA
Wooloomooloo Napisano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2009 i mam jeszcze takie pytanie: w ds-157 jest miejsce na wpisanie dwóch poprzednich miejsc pracy. czy moge tam wpisać hotele gdzie miałem praktyke w 2008? praktyka trwała tylko po miesiącu i nie wiem czy to sie kwalifikuje jako miejsce pracy (umowe miałem) co myslicie?
sly6 Napisano 28 Września 2009 Zgłoś Napisano 28 Września 2009 jak umowe miales tzn byles mlodocianym pracownikiem to mozesz wpisac takie cos i powiesz wrazie czego na rozmowie ze tam miales praktyki.
Wooloomooloo Napisano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2009 miałem umowy...i miałem ponad 18 lat więc nie byłem młodociany nie mam nic do stracenia...więc co mi szkodzi to wpisać
Wooloomooloo Napisano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2009 spotkanie w konsulacie w krakowie we czwartek...trzymać kciuki
danik Napisano 6 Października 2009 Zgłoś Napisano 6 Października 2009 pełen luz i tylo, co ma być to będzie, powodzenia
patrycja_d21 Napisano 7 Października 2009 Zgłoś Napisano 7 Października 2009 spotkanie w konsulacie w krakowie we czwartek...trzymać kciuki powodzenia mnie tez niedlugo to czeka;/
Wooloomooloo Napisano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 8 Października 2009 wizy nie dostałem. uzasadnienie: amerykanskie prawo jest surowe....tylko ze co to ma znaczyc?! pytałem sie dwa razy czemu nie dostałem wizy....i ciagle słyszałem:amerykanskie prawo jest surowe nigdy nie miałem problemów z prawem....tym bardziej z ich amerykanskim. jestem teraz ciekaw jaka bedzie odpowiedz z konsulatu na pytanie od obywatela amerkanskiego
patrycja_d21 Napisano 8 Października 2009 Zgłoś Napisano 8 Października 2009 a chcialam jescze zapytac czy konsul był miły czy raczej negatywnie nastawiony??
jasiek22 Napisano 8 Października 2009 Zgłoś Napisano 8 Października 2009 Czy jest na tym forum ktoś kto w ostatnim czasie dostał wize????? do usa bo jak narazie takiej osoby nie spotkałem!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.