Wooloomooloo Napisano 10 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 10 Października 2009 tak dzwonili z biura kongresmena na florydzie i sami powiedzieli ze skontaktują sie z konsulatem w krakowie
sly6 Napisano 10 Października 2009 Zgłoś Napisano 10 Października 2009 jestem ciekawy jak kto sie skonczy masz to dobrze ze piszesz prawde we wnioskach
Wooloomooloo Napisano 10 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 10 Października 2009 ja też jestem ciekaw....i szczerze mówiąc to dziwi mnie iż to biuro samo chce sie skontaktować z krakowem i dowiedzieć co i jak. z drugiej strony nie spodziewam sie cudu
sly6 Napisano 11 Października 2009 Zgłoś Napisano 11 Października 2009 dzis jeszcze nad tym myslalem i jesli chcesz miec dla siebie i dla kogos innego tzw czyste konto to po 1 badz w USA tyle czasu ile wpisales w ds 156,nie zmieniaj statusu w USA bo jesli nawet bedziesz mogl to zrob to jak bedziesz w Polsce...pokazesz raz ze mozna Ci zaufac oraz 2 ze komus innemu pomozesz . wcale to nie jest dziwne ze chca sie czegos dowiedziec....
Wooloomooloo Napisano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 11 Października 2009 sly6, to było do mnie? jak mam zostać w usa tyle ile powiedziałem jak nie mam wizy...mam czyste konto bo mnie w USA nie było. A zamierzałem jechać tam na 6 tyg tak jak wpisałem w ds156....tylko że póki co biurokracja (i ludki w kosulacie) bardzo usilnie blokuje mój wyjazd do USA czekam na kolejne wieści z biura kongresmena....zapewne to troch potrwa
sly6 Napisano 12 Października 2009 Zgłoś Napisano 12 Października 2009 to bylo do Ciebie i wiem o tym ze wizy nie otrzymales ale jak otrzymasz to sporobuj byc ok,,,przeczytaj posty ribes jak powiedzial Konsul jakis czas temu (ta osoba nas oklamala)...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.