hciuku Napisano 30 Września 2009 Zgłoś Napisano 30 Września 2009 czesc .. lecial ktos moze w przeszlosci liniami lotniczymi KLM Royal Dutch Airlines z Warszawy przez Amsterdam ?? pierwszy raz slysze o takiej lini lotniczej .. ciotka ze stanow mi ja zaproponowala poniewaz moj cel podrozy to Minneapolis i ciotka mowila mi ze ta linia lotnicza leci z Warszawy prze Amsterdam prosto do Minneapolis nie zachaczajac Chicago .. Wlasnie Amsterdam .. jak ja sobie poradze na lotnisku . ;/
to-ja Napisano 30 Września 2009 Zgłoś Napisano 30 Września 2009 Spokojnie - poradzisz sobie na pewno! Lotnisko jest duże, ale doskonale oznakowane, przyjazne pasażerom - moim zdaniem. Ja przesiadałam się tam lecąc do Kanady. A linia lotnicza też porządna! Jeśli nie znasz angielskiego - weź ze sobą rozmówki - gdybyś chciał poprosić o kawę, herbatę, itp. na pokładzie. Obsługa nie mówi po polsku. Pozdrawiam!
to-ja Napisano 30 Września 2009 Zgłoś Napisano 30 Września 2009 http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...terdam+lotnisko - przeczytaj jeszcze ten wątek.
Joanna30 Napisano 30 Września 2009 Zgłoś Napisano 30 Września 2009 Pierwszy raz słyszysz o KLM? To najstarsza linia lotnicza Na lotnisku poradzisz sobie bez problemów. Podstawowa znajomość angielskiego powinna wystarczyć. To samo w samolocie.
sly6 Napisano 30 Września 2009 Zgłoś Napisano 30 Września 2009 Moze byc tak ze polecisz KLM do Amsterdamu a juz do Mineapolis NorthWest Arlines bo One wspolpracuja ze soba,,,nastaw sie na mala rozmowe z urzednikiem po co lecisz,na jak dlugo itp cos o KLM: Narodowa linia lotnicza Holandii będąca jednocześnie najstarszą na świecie, nieprzerwanie działającą od 1919 roku. Od czasu połączenia z Air France w 2003 roku, linia jest także największym przewoźnikiem na świecie. http://www.skyone.pl/linie-lotnicze/klm.xml Mogles nie slyszec bo Oni sa nie tak duzi jak Air France,Lufthansa.... A i dobrze Twoja Ciocia mowi,,malo linii lotniczych lata tam gdzie chcesz leciec i dlatego tez powiedziala Ci o KLM na lotnisku sobie poradzisz jesli bedziesz isc po znakach,,teraz to lotnisko zostalo rozbudowane ale jest male do tego co masz we Francji,Niemczech...
hciuku Napisano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 30 Września 2009 do to-ja: angielski umiem wiec sobie bez problemu poradze z dogadaniem sie do Joanna30 : pierwszy raz slysze bo to bedzie moj pierwszy raz lecac samolotem .. nie latam na bierzaco wiec nie jestem obeznany w lotniskach do sly6 : ta rozmowa z urzednikiem bedzie w amsterdamie czy juz w minneapolis ?;> ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- wiec mowicie ze pozadna linia lotnicza i nie ma sie czego obawiac wierze wam na slowo heh
Joanna30 Napisano 30 Września 2009 Zgłoś Napisano 30 Września 2009 Proszę bardzo Szczęśliwej podróży!
coldsauce Napisano 1 Października 2009 Zgłoś Napisano 1 Października 2009 Dodam cos od siebie: KLM jedne z najbardziej przyjaznych linii lotniczych jakie kursuja do USA Lotnisko Schiphol (Amsterdam) najlepsze lotnisko przesiadkowe do USA - najprostsze w Europie: na tranzycie (przesiadka) 2 dlugie korytarze z gate - ami, bradzo dobrze oznaczone i to wszystko. Lepiej nie mogles trafic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.