sly6 Napisano 1 Października 2009 Zgłoś Napisano 1 Października 2009 bedzie rozmowa jeszcze na Schipol -Amsterdam,ostatnio ktos o tym pisal-sam tez widzialem takie rozmowy..to jest tzw luzna rozmowa bo wtedy wyjdzie czy czegos nie ukrywasz .Tak wiec jakby cos to odpowiadaj spokojnie i z usmiechem...
hciuku Napisano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2009 to raczej dobrze trafilem .. i w sumie nie kiedy bilety sa nawet tanie .. duzy plus no ale tez sa miesiace kiedy sie placi nie mala kase .. nie dziwi mnie to .. bo tak chwalicie ta linie lotnicza .. i moja ciotka tez .. to napewno maja przyjazne samoloty i wszystko co oferuja ..
hciuku Napisano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2009 bym zapomnial .. chyba najwazniejsze pytanie .. tak jak sie leci LOTEM do USA to trzeba wypelnic deklaracje co i ile sie przewozi ;> a w KLM jak to sie odbywa .. szukalem na stronie lini lotniczej ale nie znalazlem .. ;/
Joanna30 Napisano 1 Października 2009 Zgłoś Napisano 1 Października 2009 W każdej linii lotniczej się wypełnia te druczki.
hciuku Napisano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2009 no a w KLM beda takie same druczki jakie sie wypelnia w LOT ?? wlasnie przydalby sie ktos kto juz lecial ta linia lotnicz i mi powiedzial jak ten druczek wyglada ..
Joanna30 Napisano 1 Października 2009 Zgłoś Napisano 1 Października 2009 Oczywiście, że będą. Te druczki dotyczą wszystkich podróżnych udających się za ocean. Każdą linią lotniczą. Są jednakowe dla wszystkich linii lotniczych, bo nie zależą od nich Ja leciałam Lufthansą i w magazynach pokładowych były instrukcje, jak to wypełniać. Poza tym na monitorku, jaki przed sobą miałam (zakładając, że każdy ma indywidualny telewizor), też była prezentacja, jak należy wypełniać. Ja musiałam wypełniać dwa razy, bo źle napisałam cyfrę 7
hciuku Napisano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2009 heh ^^ a to kamien z serca na stronie LOT.com jest dobrze wytlumaczone jak wypelnic i nawet pytania przetlumaczone sa ale w magazynie pokladowym i na TV nie bylo po polsku .. ?;> Customs Declaration
Joanna30 Napisano 1 Października 2009 Zgłoś Napisano 1 Października 2009 No oczywiście, że nie po polsku, bo to nie były polskie linie Tak samo będziesz miał w KLM. Ale jak sobie wydrukujesz to, co jest na stronie LOTu to pewnie będziesz miał prościej
hciuku Napisano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2009 no proste ze sobie wydrukuje ^^ zebym czasem jakiegos bledu nie zrobil hhe
danik Napisano 1 Października 2009 Zgłoś Napisano 1 Października 2009 wystarczy znać podstawowy angielski, aby wypełnić ten druczek...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.